kasiaa256 10.06.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Witam serdecznie w moich skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 12.06.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Witanko Jak sobie dajesz radę w taki upał? Ja już wypociłam chyba z 5 kilo :D Pozdrawiam i do usłyszenia, ba nawet do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 12.06.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Wróciliśmy szczęśliwie i bez komplikacji, dziecię dzielnie bawiło się do ostatniej chwili a teraz grzecznie śpi - zasnęła w minut Pozdrawiamy i dziękujemy raz jeszcze za przemiłą wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 13.06.2010 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ech a nasza Ola szalała do 23 i pewnie gdyby nie została zmuszona do spania to jeszcze by poszalała Muszę w końcu nauczyc ja chodzenia spać o stałej porze To my dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy częściej Tylko nastepnym razem musimy się lepiej zorganizować, żebyscie nie musieli tak szybko uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 14.06.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Ha ha, jak na możliwości naszego dziecia to i tak było długo Zazwyczaj w okolicach 19.00 robi się przymulona, ziewająca i marudna a u Was to jakby nie to dziecię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 14.06.2010 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 to pewnie wpływ naszego świeżego wiejskiego powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.06.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Ooo, a zapomniałam się przy okazji wizyty zapytać, jak się drzwi PCV sprawują? Nie było problemów zimą z przemarzaniem, szronem koło zamków, wychładzaniem wiatrołapu itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 16.06.2010 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Cześć Co do drzwi to mam teraz mieszane uczucia, bo czasem sie rozregulowuja i są problemy z domykaniem ich. Winna jest tu niestety wysokość skrzydła - nie chciałam doswietla górnego i skrzydło wyszło za wysokie - gdyby było standardowej wysokosci nie byloby problemu. co do przemarzania to faktycznie w te najwieksze blisko trzydziestostopniowe mrozy kilka razy pojawił się szron na zamkach, ale to samo mieli sasiedzi na debowych drzwiach. Drzwi są szczelne i nie było problemu z wychładzaniem się wiatrołapu - nawet w te największe mrozy mielismy zakręcony grzejnik i tylko podłogowka chodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.06.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 O, to miło słyszeć bo na razie to wyceny drzwi dębowych/sosnowych/stalowych opiewają na kwoty 7-9tys./6,5tys,/5,5tys. Jakieś kosmiczne kwoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 16.06.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 U nas wlasnie cena zdecydowała 2700zł da się znieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.06.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 podczytuje Wasze dylematy drzwiowe i my tak jak Kasia zdecydowaliśmy się na pcv, drewniane po wycenie wogóle nie wchodziły w grę więc nie było się nad czym zastanawiać. jak się będą sprawować w zimie to się dopiero okaze ale mam nadzieje ze teraz sa takie technologie produkcji ze nie bardzo co moze tym drzwiom zaszkodzić. a jak coś będzie nie tak to łatwiej przeboleję niż gdybym miała za 7 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.06.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Karolinka, a Ty nie masz stalowych Juwentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.06.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 mam juwentu ale czy to stal?? pcv raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.06.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Juwenty są stalowe ewidentnie tylko powlekane okleiną pcv. I nam takie juwenty z dwoma doświetlami na 5,5tys. wycenili ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 16.06.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 a wiesz nam babka w oknoplascie mowiła ze to pcv, no ale moze miała na mysli okleinę właśnie. Dziwne ze wam wycenili na tak dużo, my zapłaciliśmy 2 tys mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.06.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Cześć Kasiula, jak tam zdrówko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 21.06.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Cześć Sylwia Kurcze chyba wyłazi mi bokiem mój upór - nie chciałam iśc na zwolnienie i chyba przesadziłam z pracą siedzącą - mam teraz straszne problemy z nogami. Zbyt długo pracowałam w pozycji siedzącej i załatwiłam sobie żyły Początkowo tylko drętwiały mi nogi, teraz coraz częściej mam problemy z chodzeniem - a w piątek zaczęły mnie piec żyły i dopiero się zorientowałam, że to żylaki mi się zaczynają robić. W środę idę do lekarza, bo zgłupiec z bólu można. Od wczoraj staram się jak najwięcej leżeć, ale jakos mi nie idzie. Wczoraj poleżałam trochę, ale dzisiaj juz nie było czasu i dopiero teraz siadłam z nogami wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 22.06.2010 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 O kurcze, no to problem..... Ja z nogami problemów nie miałam ale ja to leżałam plackiem od 6 miesiąca więc nie było okazji nabawić się żylaków. Oszczędzaj się kochana jak najwięcej - już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.06.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Cześć Kasiu jak zdróweczko ?? Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 22.06.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Kasiu odpoczywaj jak najwięcej i oszczędzaj siły. Trzymamy za Ciebie mocno kciuki. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts