BeataWojtek 07.09.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Kasia, dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 10.09.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Kasiu jak tam już "rozpakowana"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 10.09.2010 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Jeszcze w dwupaku, ale wieczorem ide do szpitala i mam nadzieję, ze wróce już z synkiem na rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 10.09.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 Jeszcze w dwupaku, ale wieczorem ide do szpitala i mam nadzieję, ze wróce już z synkiem na rękach Kasiu życzę Ci abyś jak najszybciej mogła wrócić do domku z maluszkiem na ręku. Trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 11.09.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 I ja się dołączam:) Heh przypomniało mi się jak ja dostałam skierowanie do szpitala, wszystkim powiedziałam że dziś idę, ale mnie nie przyjęli z braku miejsc, a w innym nie chciałam:) Smialiśmy się że do hotelu pójdę bo tak głupio z brzuchem do domu wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 15.09.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Wróciliśmy do domu w komplecie Kubuś urodził się w piątek przez cc. Duży chłopczyk ważył 4100g i miał 58 cm. Teraz cieszymy się sobą nawzajem a ja uczę się obsługi chłopca - jest trudniejsza od obsługi dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Angie83 15.09.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Kasiu moje GRATULACJE!! Duży men z Kubusia Mój Robercik miał 3950g i 55cm, więc pobiłaś mój rekord Życzę Wam dużo zdrówka, sił i wytrwałości oraz cierpliwości... Cieszcie się sobą Też musiałam się nauczyć "obsługi" chłopca, ale już mam to w jednym paluszku Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 15.09.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Serdecznie GRATULUJĘ ja jeszcze nie wiem czy moja Fasolka ma siusiaka czy nie:) mozę jutro coś pokaże? Buziaki dla Was :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.09.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Dobre wiadomości. GRATULACJE. Wybraliście imię dla malca. Gorące buziaczki dla mamusi i jej synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 15.09.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Wybraliście imię dla malca. Miałam nadzieję, że jak zobaczymy synka to od razu nas oświeci, ale nic z tych rzeczy. Już myslałam, że synek zostanie po prostu synkiem. Imię wpadło nam całkiem nieoczekiwanie podczas drogi ze szpitala do domu O dziwo obojgu nam się spodobało i nasz królewicz został Kubusiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 15.09.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 Kasieńko wieeelkie gratulacje dla Ciebie i Tatusia:)niech się zdrowo chowa:)buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 15.09.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 A jak córcia zareagowała na Kubusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 20.09.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Jak tam Kasieńko żyjecie??Kubus daje pospać w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 21.09.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Dłuuugo mnie tu u Was nie było a tu proszę, takie wspaniałe wieści. Przyjmijcie gorące życzenia wszelkiej pomyślności dla Maluszka i Mamusi http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_1AuoASK9aEf8jPBegO-W_b3RMs94KolJZ5ScFu_jsfqe7VY&t=1&usg=__oWj169Pc0HJ56CyUG_m2ysrUySk= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 21.09.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Kasiu ja również Wam gratuluję Kubusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grandzia13 23.09.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witaj Kasiu, gratuluję, a obsługa chłopca moim zdaniem łatwiejsza:) mam ja dwóch, w tym jeden to właśnie kubuś, obaj przyszli na świat przez CC a rekordu wagi chyba nikt nie przebije: Kuba :4550 i 62 długi Mateusz 4350 i 61 długi (to takie dwa smoki:)powodzenia, cierpliwości i dużo miłości:)Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 08.12.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 witaj Kasiu, co słychać??Jak tam Wasze Maleństwa??Zajrzyj czasem na fm, cennych rad potrzebujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 10.12.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Dzięki dziewczyny za gratulacje Kubuś skończył dzisiaj 3 miesiące - ale ten czas leci Powiem Wam, że gdyby to było moje pierwsze dziecko, to na drugie bym się juz w życiu niezdecydowała. Trafił nam się strasznie płaczliwy egzemplarz Oj mocno wymagajacy ten nasz synuś - całymi dniami albo go noszę na rękach albo bujam w lezaczku - ważne, aby mamusia nie znikała z oczu, bo inaczej wrzask. Prawie nie śpi w dzień, za to jak zaśnie na noc około 23 to wstaje dopiero o 7 rano . Dzisiaj dla odmiany zasnąl nam o 18 w samochodzie i jeszcze śpi w foteliku w pełnym rynsztunku w gabinecie przy uchylonym oknie Co do koniczynki to nic się prawie nie zmieniło, bo mój mąż złapał lenia i nic mu się nie chce, mimo, że chwilowo siedzi w domu. Jedyna spora zmiana to podbitka, nawet fajnie wyszła - jak zrobie zdjęcia to się pochwalę Nie dostaję powiadomień ale sukcesywnie postaram się nadrabiać zaległości, bo zżera mnie ciekawośc co tam u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 13.12.2010 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 No to piękne wiadomości, synuś zdrowo rośnie, nocki przesypia a w dzień już troszkę łatwiej te wszelkie ataki płaczu znieść Pozdrawiamy serdecznie i zdrówka dla całej rodzinki życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaradek 13.12.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 A ja za Gosią zrobiłam to samo. Nie przeczytałam że to dziennik:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts