Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynka Kasi i Marcina - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 656
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość Angie83

Kasiu moje GRATULACJE!!

Duży men z Kubusia ;) Mój Robercik miał 3950g i 55cm, więc pobiłaś mój rekord :p

Życzę Wam dużo zdrówka, sił i wytrwałości oraz cierpliwości... :D

Cieszcie się sobą :)

Też musiałam się nauczyć "obsługi" chłopca, ale już mam to w jednym paluszku ;)

Pozdrowionka

Wybraliście imię dla malca.

Miałam nadzieję, że jak zobaczymy synka to od razu nas oświeci, ale nic z tych rzeczy. Już myslałam, że synek zostanie po prostu synkiem. Imię wpadło nam całkiem nieoczekiwanie podczas drogi ze szpitala do domu :) O dziwo obojgu nam się spodobało i nasz królewicz został Kubusiem.

Witaj Kasiu, gratuluję, a obsługa chłopca moim zdaniem łatwiejsza:) mam ja dwóch, w tym jeden to właśnie kubuś, obaj przyszli na świat przez CC

a rekordu wagi chyba nikt nie przebije:

Kuba :4550 i 62 długi Mateusz 4350 i 61 długi (to takie dwa smoki:)

powodzenia, cierpliwości i dużo miłości:)

Ania

• 2 months później...

Dzięki dziewczyny za gratulacje :)

Kubuś skończył dzisiaj 3 miesiące - ale ten czas leci :) Powiem Wam, że gdyby to było moje pierwsze dziecko, to na drugie bym się juz w życiu niezdecydowała. Trafił nam się strasznie płaczliwy egzemplarz :) Oj mocno wymagajacy ten nasz synuś - całymi dniami albo go noszę na rękach albo bujam w lezaczku - ważne, aby mamusia nie znikała z oczu, bo inaczej wrzask. Prawie nie śpi w dzień, za to jak zaśnie na noc około 23 to wstaje dopiero o 7 rano :).

Dzisiaj dla odmiany zasnąl nam o 18 w samochodzie i jeszcze śpi w foteliku w pełnym rynsztunku w gabinecie przy uchylonym oknie :)

Co do koniczynki to nic się prawie nie zmieniło, bo mój mąż złapał lenia i nic mu się nie chce, mimo, że chwilowo siedzi w domu. Jedyna spora zmiana to podbitka, nawet fajnie wyszła - jak zrobie zdjęcia to się pochwalę :)

Nie dostaję powiadomień :( ale sukcesywnie postaram się nadrabiać zaległości, bo zżera mnie ciekawośc co tam u Was.