wroti29 16.12.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 dziękuje bardzo za odpowiedź. Również mam urwisa w domu nieco starszego ( także wrzesień tylko 2008 ) i wiem że pochłania cały czas. Jeśli znalazłabyś chwilkę czasu to również chciałabym zdjęcia kuchni. mejla wyśle na priv. Pozdrawiamy. Trzymajcie się cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 22.12.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Mój mąż planuje poprowadzic od kominka do pokoi rury i tym samym dogrzewać pomieszczenia, na początku byłam trochę przeciwna ale znajomi maja takie rozwiązanie i chwalą sobie. Jesienia czy wiosna napala w kominku i maja cieplo wszedzie. Nas tez znajomy namawiał na takie rozwiązanie, ale od razu uprzedził, że bedzie trzeba częściej malować. I powiem, Ci, że cieszę się, że zrezygnowaliśmy z tego, bo mój sufit w salonie przy wylocie ciepłego powietrza wyglada strasznie - na wiosne będziemy malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 23.12.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img214.imageshack.us/img214/3355/kartkai.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Karollinka z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataWojtek 23.12.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=35152&d=1293091148 Świąt pełnych Rodzinnego Ciepła Miłości i Pogodu Ducha a w nadchodzącym Roku spełnienia marzeń Beata i Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 25.12.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, spokoju ducha, radości w sercu, niech zapachy choinki i świątecznych wypieków uczynią ten czas wyjątkowym.Wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku życząSylwia&Paweł&Ola http://www.bochnia.starostwo.gov.pl/images/news-full/CH_0301_F.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 25.12.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Miłości, szczęścia http://img10.glitterfy.com/graphics/28/christmas-tree.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 29.12.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam po raz pierwszy, Zajrzałam do dziennika i bardzo spodobał mi się kominek, więc spieszę pochwalić jego prostotę i elegancję I napisz koniecznie jaki to producent mebli zafundował Cie taki stres, należy mu się trochę antyreklamy!!! Na szczęście salon wyszedł bardzo ładnie:wave: A dzieciaki sama słodycz, szczęściara z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.01.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 WSZYSTKIEGO NAJ W NOWYM ROKU http://farm6.static.flickr.com/5161/5272343849_9831b9fe8d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 13.01.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 witam ! mam takie pytanie, czy mogłabyś wstawić zdjęcia jak (oczywiście znajdziesz chwile) zdjęcia łazienki dolnej a także domku na zewnątrz. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 17.01.2011 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witam po raz pierwszy, Zajrzałam do dziennika i bardzo spodobał mi się kominek, więc spieszę pochwalić jego prostotę i elegancję I napisz koniecznie jaki to producent mebli zafundował Cie taki stres, należy mu się trochę antyreklamy!!! Na szczęście salon wyszedł bardzo ładnie:wave: A dzieciaki sama słodycz, szczęściara z Ciebie Witam w moich skromnych progach Cieszę się, że podoba Ci się mój kominek - aż wstyd się przyznać, że po roku mieszkania nie jest jeszcze wykończony, ale jak ktos nie wie to się nie domyśli A co do mebli to producenta mebli niestety nie znam - to jakaś mało znana firma nie reklamująca się w ogóle. Dobrze, że udało się ten badziew zwrócić bez straty finansowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 17.01.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 witam ! mam takie pytanie, czy mogłabyś wstawić zdjęcia jak (oczywiście znajdziesz chwile) zdjęcia łazienki dolnej a także domku na zewnątrz. pozdrawiam. Wroti zdjęcia łazienki wstawię jeszcze dzisiaj, a dom z zewnątrz właściwie się w ogóle nie zmienił i nie ma co pokazywać - nadal nie mamy elewacji i nie zanosi się, żebysmy w tym roku ją mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 17.01.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 ok,dziękuje bardzo. zapytałam o zdjecia a szczególnie chodziło mi o łazienkę dolną. jest taka mała jak w niej można coś zrobić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 18.01.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 ok,dziękuje bardzo. zapytałam o zdjecia a szczególnie chodziło mi o łazienkę dolną. jest taka mała jak w niej można coś zrobić.. Łazienka na dole nie jest wielka, ale za mała też nie, zależy jeszcze jak planujesz ją zagospodarować. My zwiększyliśmy łazienkę o wnękę prysznicową i całkiem dobrze wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroti29 18.01.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 no ostatnio jak mi ją mąż tak dokładnie wyrysował to trochę się "zdziwiłam". nic przecież tam nie będę też wstawiać,będzie prysznic umywalka i kibelek więc musi wystarczyć, zawsze myślałam tez o jakiejś takiej podręcznej szafce, no ale zobaczymy jak to jeszcze będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 31.01.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 hmmmm, a ta łazienka to mnie również ciekawi. jakoś mi umknęła podczas wizyty a pamiętam z dziennika, że się bardzo ciekawie zapowiadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 31.01.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Kasia pokazywała chyba tylko tą górną łazienkę, ja też zaglądam i czekam na resztę zdjęć.Chciałabym też usłyszeć coś nt Zuzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 31.01.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Dziewczyny ja nawet zrobiłam zdjęcia tej łazienki (i to dawno) ale nie mam czasu ich obrobi i wstawić Może jak mały mi uśnie to w nocy wstawię Postaram się przynajmniej Od razu uprzedzam, że zdjęcia takie sobie wyszły, bo łazienka mała i trudna do fotografowania. No może nie tyle mała co wąska. Karolina co byś chciała wiedziec na temat Zuzi?? Generalnie jesteśmy z niej zadowoleni, pali się w niej świetnie. Używamy kominka głownie rekreacyjnie, teraz sporadycznie, jesienią paliliśmy częsciej. Z racji, że mamy problem z odbiorem śmieci ostatnio nasza Zuzia służy za spalarnię papierów O dziwo szyba bardzo się nie brudzi, tylko ten popiół Zastanawiam się nad zakupem separatora popiołu do mojego odkurzacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 31.01.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Tatuś zajął się beksą dzięki temu zdjęcia już są w dzienniku Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 01.02.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Byłam widziała, podziwiałam Najbardziej interesowała mnie Wasza glazurka, jak się prezentuje w małej łazience ale widzę, że przełamaliście ją jasną płytką żeby nie było za ciemno.... Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia s 01.02.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Łazienka przepiękna gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts