Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koniczynka Kasi i Marcina - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 656
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mój mąż planuje poprowadzic od kominka do pokoi rury i tym samym dogrzewać pomieszczenia, na początku byłam trochę przeciwna ale znajomi maja takie rozwiązanie i chwalą sobie. Jesienia czy wiosna napala w kominku i maja cieplo wszedzie.

Nas tez znajomy namawiał na takie rozwiązanie, ale od razu uprzedził, że bedzie trzeba częściej malować. I powiem, Ci, że cieszę się, że zrezygnowaliśmy z tego, bo mój sufit w salonie przy wylocie ciepłego powietrza wyglada strasznie - na wiosne będziemy malować :(

Radosnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, spokoju ducha, radości w sercu, niech zapachy choinki i świątecznych wypieków uczynią ten czas wyjątkowym.

Wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku życzą

Sylwia&Paweł&Ola

http://www.bochnia.starostwo.gov.pl/images/news-full/CH_0301_F.jpg

Witam po raz pierwszy,

Zajrzałam do dziennika i bardzo spodobał mi się kominek, więc spieszę pochwalić jego prostotę i elegancję:yes:

I napisz koniecznie jaki to producent mebli zafundował Cie taki stres, należy mu się trochę antyreklamy!!! Na szczęście salon wyszedł bardzo ładnie:wave: A dzieciaki sama słodycz, szczęściara z Ciebie :yes:

• 2 weeks później...
Witam po raz pierwszy,

Zajrzałam do dziennika i bardzo spodobał mi się kominek, więc spieszę pochwalić jego prostotę i elegancję:yes:

I napisz koniecznie jaki to producent mebli zafundował Cie taki stres, należy mu się trochę antyreklamy!!! Na szczęście salon wyszedł bardzo ładnie:wave: A dzieciaki sama słodycz, szczęściara z Ciebie :yes:

Witam w moich skromnych progach :)

Cieszę się, że podoba Ci się mój kominek - aż wstyd się przyznać, że po roku mieszkania nie jest jeszcze wykończony, ale jak ktos nie wie to się nie domyśli :)

A co do mebli to producenta mebli niestety nie znam - to jakaś mało znana firma nie reklamująca się w ogóle. Dobrze, że udało się ten badziew zwrócić bez straty finansowej.

witam ! mam takie pytanie, czy mogłabyś wstawić zdjęcia jak (oczywiście znajdziesz chwile) zdjęcia łazienki dolnej a także domku na zewnątrz. pozdrawiam.

Wroti zdjęcia łazienki wstawię jeszcze dzisiaj, a dom z zewnątrz właściwie się w ogóle nie zmienił i nie ma co pokazywać - nadal nie mamy elewacji i nie zanosi się, żebysmy w tym roku ją mieli.

ok,dziękuje bardzo. zapytałam o zdjecia a szczególnie chodziło mi o łazienkę dolną. jest taka mała jak w niej można coś zrobić..

Łazienka na dole nie jest wielka, ale za mała też nie, zależy jeszcze jak planujesz ją zagospodarować. My zwiększyliśmy łazienkę o wnękę prysznicową i całkiem dobrze wyszło.

• 2 weeks później...

Dziewczyny ja nawet zrobiłam zdjęcia tej łazienki (i to dawno) ale nie mam czasu ich obrobi i wstawić :(

Może jak mały mi uśnie to w nocy wstawię :) Postaram się przynajmniej

Od razu uprzedzam, że zdjęcia takie sobie wyszły, bo łazienka mała i trudna do fotografowania. No może nie tyle mała co wąska.

Karolina co byś chciała wiedziec na temat Zuzi?? Generalnie jesteśmy z niej zadowoleni, pali się w niej świetnie. Używamy kominka głownie rekreacyjnie, teraz sporadycznie, jesienią paliliśmy częsciej. Z racji, że mamy problem z odbiorem śmieci ostatnio nasza Zuzia służy za spalarnię papierów :) O dziwo szyba bardzo się nie brudzi, tylko ten popiół :( Zastanawiam się nad zakupem separatora popiołu do mojego odkurzacza :)