lupio 16.07.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam wszystkich i w moich pierwszych słowach chciałem zapytać czy może ktoś z Was wybudował dom według projekty studia MSM Stle o nazwie ARIOZONA - którą kolwiek z wariacji? najbardziej mnie intersuje werjsa 2 i 3? Jeżlei tak to będe wdziczny za opinie i zdjęcia. Pozdrawiamm Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.07.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 witaj, lupio ja niestety nie mam Ariozony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.07.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 witaj, lupio ja niestety nie mam Ariozony... Ja mam! I to chyba z 12 lat ma! Jak dobry Jaś Wędrowniczek! Pozostałą Arizonka po wujaszku, nie zdążył już jej obalić. Na pamiątkę trzymam! Ciekawe czy dobra jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.07.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Ariozona czy Arizona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.07.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Ariozona czy Arizona Sprawdziłem! Arizona z 1997 roku! Winko słodkie, czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lupio 21.07.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Oczywiście Arizona - przepraszam za czeski błąd ;(Ma może ktoś zdjęcia gotowego domu według tego projektu? A może ktoś może podzielić się swoimi uwagami na temat budowy? z Góry dziękuje i Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.07.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Oczywiście Arizona - przepraszam za czeski błąd ;( Ma może ktoś zdjęcia gotowego domu według tego projektu? A może ktoś może podzielić się swoimi uwagami na temat budowy? z Góry dziękuje i Pozdrawiam Łukasz szukaj szukaj, a i tak............. ..............zostaniesz oszukany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts