lupio 16.07.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam, Projekt studia MSM Style o nazwie arizona 3 bardzo przypadł go gusty mnie i mojej żonie, jednak przez zakupem tego projektu chciałem zapytać czy może ktoś skorzystał z niego? może podzielić się opinią na jego temat, a może nawet zdjęciami gotowego domu? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foxy 08.09.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Witam,czy udało się Panu kupić ten projekt?Jak wygląda przybliżony koszt domu?Jest to jeden z projektó, jakie rozważam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lupio 24.09.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witam, Ponieważ skos dachu nie jest zgodny z naszym PZP zrezygnowaliśmy z niego. Poza tym nie udało mi się znaleźć osoby realizującej dom według tego projektu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts