Jolasia 16.07.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Witam,czy ktoś może ma te płytki w salonie? Pochwalcie się proszę zdjęciami, szukam inspiracji jak je ułożyć.Jak z ich użytkowaniem? Nie należę do osób latających po mieszkaniu ze szmatą, czy na tych płytkach szybko widać brud?Będę wdzięczna za każdą opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolas22 17.07.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 My mamy zamiar kupić te płytki, mają być położone w całym korytarzu, wiatrołapie i w kuchni z racji że jest otwarta na korytarz. Nie wiem tylko jak je rozmieścić i też szukam inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 17.07.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 My mamy zamiar kupić te płytki, mają być położone w całym korytarzu, wiatrołapie i w kuchni z racji że jest otwarta na korytarz. Nie wiem tylko jak je rozmieścić i też szukam inspiracji. ...to witam w klubie:) My też planujemy w tych płytkach cały korytarz i salon, a także kuchnię, gdyż jest połączona z salonem. Myślałam o tym, żeby w salonie położyć ciemne, z jasnymi dodatkami tu i ówdzie, a w kuchni jasne. Ale jak to połączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 18.07.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 ...może wkleję zdjęcia tych płytek, bo pewnie nie każdy koniecznie musi kojarzyć o co mi chodzi (choć wiem, że znawców na tych forach jest mnóstwo;)) http://www.galeriadom.pl/images/paradyz_aran_floor_3_h.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_z 31.07.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 O matko dziewczyny z nieba mi spadłyście Ja też szukam inspiracji i pomysłu na ułożenie tej podłogi. Podobaja mi sie jeszcze płytki ICA z Ceramiki Paradyż, ale cena trochę wyższa, a na tych 85 metrach to sie uzbiera ładna sumka. Dajcie jakieś propozycje jak tą floor ułożyć. A do tych co już ją użytkują zamieśćcie jakieś zdjęcia z realizacji. Z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts