Claudii 16.07.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Kupiłam działke z WZ , które idealnie pasują do mojego projektu domu ... ale bez garażu.Chciałabym jednak garaż 2- st dostawiony do domku(mam możliwośc zakupu gotowego projektu z garażem). Co teraz ?- piszę wniosek o zmianę WZ ?- piszę wniosek o nowe WZ na budynek mieszkaniowy + garaż ?- piszę WZ tylko na garaż ? Czy jak napiszę którąś z w/w opcji to nie przepadną mi aktualne WZ ?chodzi mi o to czy jak napiszę wniosek o wydanie WZ na garaz to WZ na dom bedą nieważna i na działce bedę mogła postawić tylko garaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 16.07.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Wystarczy napisać wniosek o zmianę WZ.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts