Gość Tomaszeks 24.09.2003 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2003 Chcę wymurowaqć kominek otwarty. Macie jakieś plany? Szczególnie chodzi o kąt nachylenia i rozmiary półki dymnej.Dogrzewam poddasze kozą POLSKIEGO producenta! Rewelacja! Kosztowała 400 zł, a spełnia zadanie, przy tym co za wygląd!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mikado3 25.09.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Witam jaką masz kozę i gdzie ją kupiłeś.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chmurka 25.09.2003 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Cześć, napisz jaką powierzchnię ogrzewasz i jaka to "koza"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszeks 25.09.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Koza jest piekna! Żeliwna, czarna, ozdobiona wzorami, z płytą ażurową na wierzchu. Dogrzewam ok. 40 m. Mogę zrobić zdjęcie, ale trzeba na to trochę poczekać.Co z jakimiś planami kominka otwartego? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 06.10.2003 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 A ja z kozy - takiej wojskowej zrobiłem barek i ... dogrzewam się i znajomych. W zimie nic lepiej nie ugrzeje zmarzniętego ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W-waBiker 13.10.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 A jakie są orientacyjne ceny takich kóz?Może znacie jakieś dobre sklepy z kozami w Warszawie albo jak znacie jakieś adresy internetowe to podajcie, z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 Koza jest piekna! Żeliwna, czarna, ozdobiona wzorami, z płytą ażurową na wierzchu. Dogrzewam ok. 40 m. Mogę zrobić zdjęcie, ale trzeba na to trochę poczekać. Co z jakimiś planami kominka otwartego? Proszę o pomoc. ... a co ze zdjęciem kozy. Kupiłeś już aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 13.10.2003 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 A ja mam kozę ze skąpstwa,w zeszłym roku włączyłam c.o dnia 1.grudnia,zwróciła mi się juz po jednym sezonie-koszt całkowity 1600zł,kupiłam w Practikerze.Mała-85kg,zmocą11kw. ogrzewam prawie 100m.Ale najfajniejsze są jednak te z ruchomym rusztem,nie trzeba tak sie uplaćkac przy czyszczeniu,ale sa żdziebko drozsze...Zajrzyj do OBI na Puławskiej,zerknij do Janek.Omijaj Merlina-drożej o jakieś 30 %Ja mam z bocznymi "pustymi" kanałami przez które dodatkowo jest zasysane powietrze.I jak miło grzać sobie piętki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts