altus_pl 16.07.2008 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 Planujemy do łazienki takie płytki http://www.polcolorit.pl/indexpl.php?p=produkty&produkt=produkty_lazienkowe_primaverapolcolorit&l=produkty&s=produkty_lazienkowe http://www.polcolorit.pl/images/produkty/produkty_lazienkowe/produkty_lazienkowe_primaverapolcolorit/12,15,m,DN_333x500_Verde_LS.jpg Może ktoś je już ma u siebie i zechciałby się podzielić wrażeniami? O ile płytki naścienne nam się podobają, szukamy do podłogi czegoś ładniejszego niż zaproponowany przez producenta uniwersalny gres. Widział ktoś może jakieś płytki podłogowe w podobnym odcieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Piękne są. Kurde, że polskie firmy potrafią robić takie ładne płytki. W ogóle PLT ma kilka fajnych kolekcji. Ale nad podłogą muszą poprawcować, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyki 25.07.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Kurczę, też mi się strasznie ten wzór podoba I też szukam w sieci jakiś ciekawych aranżacji, niestety narazie bez efektów Może w jakimś salonie firmowym uda się znaleźć te płytki? Jednak na żywo to wygląda zupełnie inaczej... Tak czy inaczej, to mój numer jeden! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.07.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Kurczę, też mi się strasznie ten wzór podoba I też szukam w sieci jakiś ciekawych aranżacji, niestety narazie bez efektów Może w jakimś salonie firmowym uda się znaleźć te płytki? Jednak na żywo to wygląda zupełnie inaczej... Tak czy inaczej, to mój numer jeden! Najlepszy salon firmowy z różnymi fajnymi aranżacjami to Polcolorit ma u siebie w siedzibie - w Piechowicach jakieś 100km za Wrocławiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyki 29.07.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Nu troszkę daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts