scaut.00 17.07.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 W kuchni , lazience, kotrytarzy i wiatrolapie mam ogrzewanie podlogowe.CHce w tych miejscach polozyc gres. Podoba mi sie gres polerowany.Czy sa jakies przeciwwsazania by polerowany polozyc np w lazience lub kuchni?? Jak sie troche wodyu rozleje, to nie bedzie bardziej sliski niz nie polerowany? Czy gresy polerowane maja tez stopnie twardosci? Moze w miejscu gdzie sie chodzi w byutach i zostawia tam buty - powinienem dac jakis inny gres? [poradzcie.Sa jakies sugestie ze w kuchni taki a w lazience raczej taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 17.07.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Z tego co pamiętam to na gresie polerowanym każdą plamkę widać, tak więc w przypadku rozlanej wody bardziej bałbym się o te plany niż o śliskość - chociaż o tej też pamiętać należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.07.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Mam gres (możesz zerknąć na zdjęcia w mojej galerii - link pod podpisem) jasny, polerowany, ma widoczny połysk. Plamy z wody zwyczajnie wysychają, używam do mycia elektrycznego mopa (reklamowany w tv Aqa laser). inne plamy typu kawa, wino, błoto zmywa się bez problemu. Jedyny mankament, to to, że na jasnym natychmiast widać ślady po mokrym obuwiu, ale zmywa się naprawdę lekko (w porównaniu do płytek, które miałam do tej pory) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 17.07.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Mam gres (możesz zerknąć na zdjęcia w mojej galerii - link pod podpisem) jasny, polerowany, ma widoczny połysk. Plamy z wody zwyczajnie wysychają, używam do mycia elektrycznego mopa (reklamowany w tv Aqa laser). inne plamy typu kawa, wino, błoto zmywa się bez problemu. Jedyny mankament, to to, że na jasnym natychmiast widać ślady po mokrym obuwiu, ale zmywa się naprawdę lekko (w porównaniu do płytek, które miałam do tej pory) Dzięki - pocieszyłaś mnie trochę - ja kupiłem do domu jasny gres polerowany i usłyszałem od żony, że sam go będę czyścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tuuska1 17.07.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 No to się wpakowałeś! Ja swój myję prawie codziennie ( mam tylko w kuchni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts