Adka_ 17.07.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 czy ktos ma i moze wyrazic opinie? faktycznie ulatwia otwieranie i zamykanie szuflad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voitek 17.07.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ja nie mam, ale miałem styczność. Moim zdaniem niepotrzebny bajer, ale jak ktoś woli szpanować kuchnią, a nie gotowanymi potrawami to spoko. To nie ułatwia zamykania szuflad tylko otwieranie. Po prostu od środka Ci ją wypycha i ramię, które to robi wraca na swoje miejsce, a hamulec jest w prowadnicy szuflady. Dla mnie osobiście ma to sens tylko w wypadku kosza na śmieci i ewentualnie dużych szuflad na duże przedmioty -- chcesz wrzucić śmieci a masz brudne ręce, albo chcesz wstawić na miejsce wielki zestaw garnków trzymany oburącz, i możesz potrzebować dodatkowej ręki. Otwierasz sobie np. kolanem. W wypadku innych szuflad i codziennych prac kuchennych -- niepotrzebne. Obejrzyj sobie i powiedz czy Cię to przekonuje, bo mnie nie: http://www.youtube.com/watch?v=tDV99kwUBxA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.09.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Obejrzyj sobie i powiedz czy Cię to przekonuje, bo mnie nie: http://www.youtube.com/watch?v=tDV99kwUBxA Nie sądzę żeby dzięki temu patentowi małż tak ochoczo zabrał się do gotowania A pies/dzieciaki przypadkowo odwierające szuflady to też nie jest argument za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 21.09.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 moim zdaniem hamulce w prowadnicach to coś wartego uwagi, ale jakieś takie szmery bajery to chyba już lekka przesada, niedługo do kuchni będą instalować maszynke, która za nas pogryzie i strawi i będzie się można do kroplówki podłączyć, żeby czasu i energii na jedzenie nie marnowac :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 22.09.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 jak ktoś nie ma małych dzieci to bajer spoko, i najlepiej zastosować przy koszu na śmieci ale jak małe dzicko dajmy raczkujace oprze na takiej szufladzie to moze go przewrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita2 24.09.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Mnie projektant wręcz odradzał - twierdził, że po zamontowaniu owszem ok, ale po czasie zacina się i jest kłopot, trzeba kilkakrotnie "kopać" (jeśli dobrze zrozumiałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts