Ana27 17.07.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witam Redakcjo!!! Prosze zrobcie cos z tymi choler... reklamami na forum............. Ok ,rozumiem, ze murator ma z tego korzysci materialne ale niech pojawiaja sie na gorze strony i kazdy je zobaczy .......... te, ktore "poruszaja" sie za za kazdym moim ruchem kursora poprostu doprowadzaja mnie do nerwicy !!!! Moze jest jakas opcja na wylaczenie tego ??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 17.07.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Spróbuj w sposobów opisanych w tym wątku http://forum.muratordom.pl/wyskakujace-reklamy-zaslaniajace-posty-i-nie-dajace-sie-usun,t135915.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.07.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 FireFox i Adblocka Plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 17.07.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Wyżnej podany przykład eliminuje, że tak powiem denerwujący przypadek reklam. Z drugiej jednak strony, my userzy tego forum korzystamy z niego, a jak wiadomo są koszty utrzymania serwera, więc Redakcja zarabia na denerwujących nas reklamach, czy nam się to podoba czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 24.07.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Może masz rację, ale taka ilość reklam i ich natręctwo wiele osób zniechęci do odwiedzania tego forum. Trzeba mieć jakiś umiar. Jeżeli natomiast wszyscy zablokujemy wyskakiwanie okienek, to reklamowanie się straci sens. I w jednym i w drugim przypadku redakcja na tym straci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.10.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Właśnie zostałem "zaatakowany" przez reklamę, która przesłoniła mi cały ekran i jeszcze wydawała jakoweś dźwięki. To mnie na tyle skutecznie zdenerwowało, że przechodzę z czytaniem forum na FF z dotychczasowego IE i doinstaluję Adblocka Plus. Redakcjo - nie wiem czy tego oczekiwałaś i nie wiem, czy tego oczekują Twoi reklamodawcy. Na marginesie - używam legalnego oprogramowania nie tylko tego, który mam z racji służbowych obowiązków, ale także prywatnego. Reklama która mnie wkurzyła, była wielkim pudłem. Szkoda, tylko że nie mogę zbojkotować reklamowanego "produktu". No chyba że powróciłbym do zwyczaju sprzed lat, kiedy faktycznie miałem nielegalne oprogramowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekar 23.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Reklama z przestrogą dotyczącą nielegalnego oprogramowania nie dość, że zablokowała wyświetlenie się wątku, nie dość że zasłoniła cały ekran to jeszcze nie można jej wyłączyć!!! (nie działa "krzyżyk") Może zanim wstawi się reklamę należy sprawdzić czy nie spowoduje utrudnień w korzystaniu z forum? Myślenie nie boli, a nie są to jakieś skomplikowane testy. Nota bene wydźwięk takiej nachalnej reklamy jak dla mnie jest odwrotny do zamierzonego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 23.10.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Reklama Redakcja forum posiała gdzieś dotychczasową klasę. Rejestrowałam się na innych warunkach. Reklamy nachalnej mam dość na co dzień. Forum było wytchnieniem Było "CACY" Jest "BE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.10.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Było "CACY" Jest "BE" I ja też się pod tym podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baldwin 23.10.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 I ja, i ja Parówkowym skrytożercom mówimy NIE!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 23.10.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Zróbcie coś z tym. To jakaś porażka. Jeszcze trochę a przestanę przeglądać to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baldwin 23.10.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 3 min. google -> http://www.adblockpro.com/ -> i po temacie(pod IE8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 26.10.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nie liczcie na to, że Redakcja się zmityguje i zacznie dbać o nasz komfort korzystania z forum v REKLAMY. Możecie to zrobić tylko i wyłącznie sami - programem, który jest wzmiankowany powyżej. Obrażanie się na forum też nie jest wyjściem-Redakcja ma gdzieś, że kilkoro forowiczów się zdenerwuje i już tu nie zajrzy, tutaj fluktuacja planktonu forumowego jest wpisana w jego działalność... Mnie zmusiła do tego wpisu trzecia reklama wyskakująca na jednej stronie-to już przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 26.10.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A nie, to już czwarta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 26.10.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nas też denerwują reklamy, które przeszkadzają korzystać z forum. Zgłaszamy takie reklamacje informatykom. Błędy (bo taka to kategoria problemów) są naprawiane. Czytamy Wasze uwagi! Prosimy o zgłaszanie wszelkich utrudnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 26.10.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 3 min. google -> http://www.adblockpro.com/ -> i po temacie(pod IE8) Fakt, działa. Nie ma nic - nawet tych, które były mało denerwujące. I tak się zastanawiam, Redakcja sama sobie wbiła „samobuja”. Teraz nie mam nic. A wszystko przez tą nachalność. Teraz w moim przypadku mam komfort, taki jak na innych „konkurencyjnych” forach, no ale tam nikt nie zmuszał mnie do instalacji dodatkowego oprogramowania. Cieszę się, że to działa (oprogramowanie), bo prawdę powiedziawszy z coraz mniejsza przyjemnością TU zaglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 26.10.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 No zainstalowałem i od razu lepiej. Problem w tym że jak wszyscy to po instalują to będzie zonk dla redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baldwin 26.10.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Fakt, działa. Nie ma nic - nawet tych, które były mało denerwujące. "...A Ja wam powiadam: Proście, a będzie wam dane; szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam. Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą.... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts