dandi3 17.07.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 nie znalazłem, żadnego forum dla ojców. Tutaj mogę się wyżyć. Właściwie ten wątek nieco dyskryminuje Panie ale zainspirowało mnie inne forum na którym aktywizuje się moja małżonka - mamy opowiadaja o swoich doświadczeniach. Jeżeli chodzi o ojców - nima gdzie. Może kogoś zainteresuje ten temat. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.07.2008 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 nie znalazłem, żadnego forum dla ojców. Tutaj mogę się wyżyć. Właściwie ten wątek nieco dyskryminuje Panie ale zainspirowało mnie inne forum na którym aktywizuje się moja małżonka - mamy opowiadaja o swoich doświadczeniach. Jeżeli chodzi o ojców - nima gdzie. Może kogoś zainteresuje ten temat. Zapraszam jak widzisz - ojców tu ni ma! wszyćkie zajmnietę budowaniem. a wszystkie problemy dziecisków, poczynając od zrobienia, pozostały na głowie sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 nie znalazłem, żadnego forum dla ojców. Tutaj mogę się wyżyć. Właściwie ten wątek nieco dyskryminuje Panie ale zainspirowało mnie inne forum na którym aktywizuje się moja małżonka - mamy opowiadaja o swoich doświadczeniach. Jeżeli chodzi o ojców - nima gdzie. Może kogoś zainteresuje ten temat. Zapraszam jak widzisz - ojców tu ni ma! wszyćkie zajmnietę budowaniem. a wszystkie problemy dziecisków, poczynając od zrobienia, pozostały na głowie sąsiadów. I tak zawsze było!!!!!!!! Sąsiad zrobi, a wychowywać trzeba jak swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 28.07.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 I tak zawsze było!!!!!!!! Sąsiad zrobi, a wychowywać trzeba jak swoje Ja tam swoje robiłem sam ale widzę, że wątek drgnął, no to dalej Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 28.07.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Fajnie było zostać tatą.I to podwójnie (za jednym razem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 29.07.2008 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Fajnie było zostać tatą.I to podwójnie (za jednym razem). Też kombinowałem jak to zrobić ale nie wyszło. Wyszedł jeden za to suuuuuper. Nastepnym razem też mi się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 29.07.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 ....bo trzeba podłożyć kalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 30.07.2008 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 pod prześcieradło czy bezpośrednio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 30.07.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Jak nie masz kalki to użyj lustra. Co dwa, to nie jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 12.08.2008 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 pytanie do tych nielicznych co tu bywają: Moje dziecko skończyło 11 miesięcy i chyba ma jakis skok rozwojowy bo stało się z dnia na dziń nieznośne, marudne i... nauczyło się bic po twarzy. Ktos ma takie same doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p_piatek 21.08.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam , moj synek Borys ma juz 10,5% m-ca, i jak przystało na słowianina jest Bardzo charakterny...popiernicza juz sam po pokoju i ta pewnosc siebie uwolniła w nim małego"djabełka"....Daje głownie popalic zonce, która opiekę sprawuje do czasu mojego powrotu z pracy... ale i tak jest słodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 22.08.2008 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 ... ale i tak jest słodki Wszystkie są. Zastanawiam się czasem jak patrze na mojego, jak to będzie jak w wieku 14 lat zacznę go ganiać za fajki palone za garażem... i skąd ja wiem, że będe miał taki problem? Mój syn niestety nie wykazuje minimalnego nawet podobieństwa charakterologicznego do żony - wszystko po ojcu cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts