gosia138 17.07.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 potrzebuje ok. 300 kg drutu zebrowanego '8. Moze komus zostala jakas resztka po budowie i chetnie sprzeda? tel. do mnie 662 126 381 (Krakow i okolice) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noster78 31.07.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam, nie wiem czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne, ale mam 9 prętów 12-metrowych żebrowanych fi 8. Wiem że to nie jest co prawda 300 kg ale przy dzisiejszych cenach stali, warto nawet parę sztuk kupić taniej. Gdyby był/a Pan/i zainteresowany/a, proszę dać znać, a oddzwonię na podany numer. Mam jeszcze trochę prętów o tym przekroju, ale trochę krótsze kilkumetrowe, nie wiem dokładnie ile, ale trochę tego jest.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts