ostkowna 17.07.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witam, Proszę o komentarze. Czy Wam też przydarzają się takie rzeczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.07.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Nie zazdroszczę Nawet jak ich postraszysz, Twój mąż na nich huknie to się mogą zmyć po prostu jak mają drugą budowę... Macie z nimi umowę? I może wklej projekt albo linka do projektu, co? Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostkowna 22.07.2008 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Szczęście w nieszczęściu, że w umowie są kary za zerwanie umowy, więc jesteśmy kryci. Jedyne co nam zostało to czekać, bo 1 września mija termin oddania domu z dachem i od tego dnia będziemy naliczać im kary 0,1% za dzień zwłoki, więc moze nie jest jeszcze tak źle:)Plany wkleję, tylko muszę je dopracować, bo to co mam zeskanowane ma format A2, więc nie mieści się na 1 stronie.PozdrawiamOstkowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.07.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Pytanie tylko czy bardziej Ci zależy na odzyskaniu kar umownych czy na wybudowaniu domku w tym roku... No ale jak są kary to może rzeczywiście się ich uda nastraszyć i zabiorą się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostkowna 22.07.2008 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 na wybudowaniu, zależy nam bardzo, ale i tak jest opóźnienie i tak... więc co uda nam się "zarobić" na karach to tylko na plus.PS. w dzienniku wstawiłam skany projektuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.07.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Fajny rozkład. Szczególnie mi się podoba że masz spiżarnię i dwie garderoby w sypialni - ja mam tylko jedną i już wiem, że ledwo starczy na moje ubrania, nie mówiąc o małżu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostkowna 22.07.2008 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Długo myśleliśmy nad tym co chcielibyśmy mieć w domu. podstawowym założeniem była GARDEROBA DLA KAŻDEGO pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostkowna 25.07.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 szukam ekipy - PILNIE!!!! moja sobie poszła w siną dal:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Słodziutką masz córunię Słuchaj napisz gdzie Ty budujesz, bo nie wiadomo skąd ma być ta ekipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostkowna 28.07.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Budowa jest w Stanisławów Pierwszy gm. Nieporęt (dokładnie 3 km od Warszawy) A córcia rzeczywiście słodka, ale na obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostkowna 31.07.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Córcia wczoraj wyjechała, więc teraz mamy troche laby i czasu by zakończyć nieprzyjemne sprawu z poprzednią ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostkowna 27.08.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Po jednym dniu pracy nowej ekipy moge powiedzieć tylko jedno: JEST SUPERNaprawdę się spisują. Zadzwoniliśmy dzisiaj do nich o 7:30, a Panowie juz zalali trzy warstwy bloczków. O 12:30 zadzwonili, że właśnie stawiają 4,5 i 6 warstwę bloczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.12.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Pięknych i rodzinnych Świąt Budującego Nowego Roku Zanikającej biurokracji Rosnącej inteligencji budowlańców Samych obniżek i promocji na wymarzone płytki Celnych wyborów i satysfakcji z wyników oraz... Mnóstwa prezentów pod Choinką!!! http://dvice.com/pics/gift_uberguide_gifts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
snickers99 11.01.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam. Przyglądam się Twojej budowie bo bardzo ładnie Ją opisałeś i mocno ofotografowałeś a jedno dobre zdjęcie może zastąpić tysiące słów. Interesuje mnie ta technologia budowy (klocki styropianowe). Z jakiej to firmy i czy ten system jest naprawdę warty zachodu. Jestem własnie w stadium wyboru systemu i zbieram wszystkie informacje za i przeciw. Będę bardzo wdzięczny za krótką informację. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts