madźke 17.07.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Witam.. Czy ktoś mógłby mi pomóc?Otóż, urządzam swój pokój w stylu safari.. Ściany pomalowałam na kolor słoneczny. Meble także są jasne. Jedną ze ścian do 1/3 wysokości obłożyłam matą bambusową, antyramy obkleiłam tyczkami bambusowymi. Kilka materiałów pomalowałam także w jakieś afrykańskie akcenty i zawiesiłam na ścianie. I zastanawiam się nad kupnem jakiegoś dywanika i żyrandola w zebrę. Mam jednak narzutę na kanapę, która jest w cętki.. I zastanawiam się czy to będzie pasować.. To znaczy te cętki i paski? Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voitek 17.07.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Ja na Twoim miejscu nie opierałbym się w tym wypadku na opinii forumowiczów, bo rzadko kto urządza pokój w stylu safari i większość osób powie, że w ogóle zebra nie pasuje do żyrandola, a co dopiero mówić o cętkach. Dla mnie laika w temacie stylów afrykańskiego buszu i niespecjalnie lubiącego motywy zwierzęce w mieszkaniach, zebra jak najbardziej pasuje do cętek Jakiś czas temu widziałem zdjęcia domu, w którym zamiast tapety była imitacja skóry krokodyla, na podłodze zebra, a tapicerka w lamparcie cętki. Styl utrzymany, wyglądało strasznie i wszystko się gryzło, ale przecież o to chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marlenka 9090 27.07.2017 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 czy ktoś zna się na paskach, ale w stylu marynistycznym? potrzebuję porady, czy taka pufa w paski pasuje do tego stylu: https://pufyecopuf.blogspot.com/2017/07/wzor-w-paski-i-w-kratke-we-wnetrzach.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweu1892 27.07.2017 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2017 Witam.. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Otóż, urządzam swój pokój w stylu safari.. Ściany pomalowałam na kolor słoneczny. Meble także są jasne. Jedną ze ścian do 1/3 wysokości obłożyłam matą bambusową, antyramy obkleiłam tyczkami bambusowymi. Kilka materiałów pomalowałam także w jakieś afrykańskie akcenty i zawiesiłam na ścianie. I zastanawiam się nad kupnem jakiegoś dywanika i żyrandola w zebrę. Mam jednak narzutę na kanapę, która jest w cętki.. I zastanawiam się czy to będzie pasować.. To znaczy te cętki i paski? Co o tym sądzicie? Najważniejsze żeby Tobie odpowiadał wystrój , nie każdemu musi się podobać. To ty tam będziesz mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts