Alex179 17.07.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Czy ktos z Was ma lub słyszał o kotłach ekocentr kw z podajnikiem na ekogroszek jak się sprawują proszę o opinię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 18.07.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Czy ktos z Was ma lub słyszał o kotłach ekocentr kw z podajnikiem na ekogroszek jak się sprawują proszę o opinię pozdrawiam Niestety nie słyszałem, ale nie mogłem się powstrzymać od napisania, że dzisiaj jadąc do pracy jechałem za ich ciężarówką (przynajmniej tak była opisana). Ot, taki zbiego okoliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.07.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Czy ktos z Was ma lub słyszał o kotłach ekocentr kw z podajnikiem na ekogroszek jak się sprawują proszę o opinię pozdrawiam Sprawdź wszelkie kotły z podajnikami z Pleszewa - Ekocentr jak i cała chmara innych stamtąd nie różnią się praktycznie nieczym między sobą. Czy to Ekocentr czy np Kotlarz to jeden diabeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek6 24.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Mam od 5 lat, w zasadzie zadnych problemów, zaczyna rdzewieć zasobnik na wegiel. Genarelnie, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knopfler 24.01.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Od kilku lat kotły firmy Ekocentr sprzedaje pod swoją marką również Buderus więc raczej nie jest to szmelc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts