robak66 17.07.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 czy wykonawca może rządać zapłaty za niedokończony etap budowy (zaliczkę pobrał) ,pracę przerwał i twierdzi że jak zapłacę to dokończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 17.07.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2008 Wszystko może, kwestia na ile mu pozwolisz... najlepiej spisywać umowę, w której będą ujęte terminy płatności. Dobrze jest też nie dawać zaliczek, a jeśli już to nieduże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.07.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dokładnie - może bo co mu tam. Masz w umowie spisane, kiedy za co płacisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka35 18.07.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Myślę,że może zrobił ile zrobił a za jego pracę musisz zapłacić ...to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 18.07.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Myślę,że może zrobił ile zrobił a za jego pracę musisz zapłacić ...to moje zdanieOczywiście że musi zapłacić, tylko kwestia jest kiedy. A to reguluje umowa między nimi. Czy umawiali się tylko na jedną zaliczkę (którą już dostał) a potem całość na koniec, czy płatność w zależności od postępów prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Valana 14.08.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 I jak się sprawa układa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts