mineralka 18.07.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dzień dobry Mam na imię Magda i jestem z okolic Rzeszowa - powoli przymierzamy się do budowy domu - tzn jesteśmy dopiero na etapie myślenia bo nawet nie mamy działki - tzn mamy i to dużą ale w nieciekawym miejscu dlatego będziemy pewnie szukać innej rozglądałam się ostatnio po projektach i poprostu zakochałam się w BIESIADNYM DOMKU - WARIANT I - co wy o tym myślicie ??? - to jest coś co spełniałoby moje oczekiwania a nawet większość marzeń narazie muszę się odnaleźć na tym forum - popodglądam co wy wybraliście a może ktoś ma biesiadnego to chętnie obejrzę witam was ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.07.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Witamy na tym naszym zwariowanym forum! Zobaczysz, że budowa to nie wszysto Może 20% tematów jest o budowie reszta o sexie Podglądaj podglądaj, a potem daj.......................się podejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.07.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 witam bardzo serdecznie - i powodzenia życzę /a stukowi to tylko sex w głowie / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mineralka 18.07.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 no ja się stukowi akurat wcale nie dziwie :D:D dziękuję wam za powitanie - niestety troszkę cierpię na czasobrak ale postaram się wdrożyć troszkę w życie - qrczaczki nie mogę znaleźć mojego domku - nikt go nie buduje czy co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.07.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 no ja się stukowi akurat wcale nie dziwie :D:D dziękuję wam za powitanie - niestety troszkę cierpię na czasobrak ale postaram się wdrożyć troszkę w życie - qrczaczki nie mogę znaleźć mojego domku - nikt go nie buduje czy co ???? napewno ktoś buduje. Musisz głębiej....................pogrzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mineralka 18.07.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 stukpuk a gdybyś mógł (mogła) mi doradzić gdzie poszukać dokłądniej ??? bo tu jest tego tyle że masakra - dom zdąże wybudować a napewno nie przeczytam :D:D - w którym dziale najprędzej znajdę ??? - wyszukiwarka niestety ma mnie gdzieś i jak się jej pytam o biesiadny dom to ona mi tylko biesiadne imprezki podpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.07.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 stukpuk a gdybyś mógł (mogła) mi doradzić gdzie poszukać dokłądniej ??? bo tu jest tego tyle że masakra - dom zdąże wybudować a napewno nie przeczytam :D:D - w którym dziale najprędzej znajdę ??? - wyszukiwarka niestety ma mnie gdzieś i jak się jej pytam o biesiadny dom to ona mi tylko biesiadne imprezki podpowiada Ja to z tej ładniejszej pci jestem Najprędzej w dziale "Grupy budujące" lub "Projekty i architektura" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mineralka 18.07.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Dzięki Ci o płci piękniejsza :D:D idę zatem przefiltrować - choć niebardzo wiem jak to zrobić - bo to przecież kilkaset wątków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.07.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dzięki Ci o płci piękniejsza :D:D idę zatem przefiltrować - choć niebardzo wiem jak to zrobić - bo to przecież kilkaset wątków A kto powiedział,że łatwo będzie........... Dasz radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts