Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

żółtodziób wita

Recommended Posts

Dzień dobry

Mam na imię Magda i jestem z okolic Rzeszowa - powoli przymierzamy się do budowy domu - tzn jesteśmy dopiero na etapie myślenia bo nawet nie mamy działki - tzn mamy i to dużą ale w nieciekawym miejscu dlatego będziemy pewnie szukać innej

rozglądałam się ostatnio po projektach i poprostu zakochałam się w BIESIADNYM DOMKU - WARIANT I - co wy o tym myślicie ??? - to jest coś co spełniałoby moje oczekiwania a nawet większość marzeń :)

narazie muszę się odnaleźć na tym forum - popodglądam co wy wybraliście

a może ktoś ma biesiadnego to chętnie obejrzę :)

witam was ciepło

no ja się stukowi akurat wcale nie dziwie :D:D:D

dziękuję wam za powitanie - niestety troszkę cierpię na czasobrak ale postaram się wdrożyć troszkę w życie -

qrczaczki nie mogę znaleźć mojego domku - nikt go nie buduje czy co ????

napewno ktoś buduje. Musisz głębiej....................pogrzebać :roll:

stukpuk a gdybyś mógł (mogła) mi doradzić gdzie poszukać dokłądniej ??? bo tu jest tego tyle że masakra - dom zdąże wybudować a napewno nie przeczytam :D:D:D - w którym dziale najprędzej znajdę ??? - wyszukiwarka niestety ma mnie gdzieś i jak się jej pytam o biesiadny dom to ona mi tylko biesiadne imprezki podpowiada :roll:

stukpuk a gdybyś mógł (mogła) mi doradzić gdzie poszukać dokłądniej ??? bo tu jest tego tyle że masakra - dom zdąże wybudować a napewno nie przeczytam :D:D:D - w którym dziale najprędzej znajdę ??? - wyszukiwarka niestety ma mnie gdzieś i jak się jej pytam o biesiadny dom to ona mi tylko biesiadne imprezki podpowiada :roll:

Ja to z tej ładniejszej pci jestem :D

Najprędzej w dziale "Grupy budujące" lub "Projekty i architektura"