aa_bb_cc 18.07.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Czy może mi ktoś podać link do strony, gdzie można wstawić zdjęcia swojego domu i popróbować pomalować jego elewację? Te co znalazłam to strony gdzie wybiera się jakiś gotowy rodzaj domu i można go pomalować , ale to nie to samo co wstawienie zdjęć swojego domu. Może ktoś z Was korzystał z takiego programu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voitek 18.07.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 A nie łatwiej w dowolnym programie graficznym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwo_kot 20.10.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Proszę bardzo! http://www.kosbud.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.10.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Photoshop - tylko tu masz szansę że wyjdzie naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 24.10.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 pod warunkiem kalibracji monitora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.10.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Czy może mi ktoś podać link do strony, gdzie można wstawić zdjęcia swojego domu i popróbować pomalować jego elewację? Te co znalazłam to strony gdzie wybiera się jakiś gotowy rodzaj domu i można go pomalować , ale to nie to samo co wstawienie zdjęć swojego domu. Może ktoś z Was korzystał z takiego programu? Tu można: http://tikkurila.pl/index.jsp?cid=colour_planner&hid=1.1.2.3 ale np. dla mnie paleta barw trochę ograniczona (mojego koloru dachu nie mogłam znaleźć)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts