Myszasta 18.07.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 W mojej obecnej łazience jak myję wannę czy nawet biorę w niej prysznic mnóstwo wody leje się na podłogę. Woda ścieka po brzegach wanny wzdłuż ścian. Teraz jestem na etapie urządzania łązienki w nowym mieszkaniu i chcę tego uniknąć. Czy są na to jakieś sprawdzone patenty? Czy Wam też się tak dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voitek 18.07.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Tak, mój sprawdzony patent to zastąpić wannę brodzikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.07.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Tak, mój sprawdzony patent to zastąpić wannę brodzikiem. Słuszne spostrzeżenie. Chociaż ja z oszczędności uzywam duzego worka nylonowego zawiązanego pod szyją i małymi otworami w spodzie. Trochę to dusz, trochę bad - takie 2in1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 20.07.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts