m.a.r.z.k.a 18.07.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Proszę o radę, co będzie pasowało do okna kuchennego, którego zdjęcie zamieszczam w linku. Dodam, że kuchnia ma kolor czerwony(wysoki połysk) blat jest czarny, ściany jasny i ciemny beż, podłoga jasny beż i czarny. Czy tak jak na projekcie zamontować żaluzje drewniane 50 mm? Zazdroski hm... ale co z oknem balkonowym? Ostatnio ktoś mi proponował czarne i czerwone firanki typu paski dekoracyjne SPAGETTI, co sądzicie? Bo zwykła firanka raczej odpada. Z góry bardzo dziekuję za odpowiedź. http://img135.imageshack.us/my.php?image=kuchnia2xu8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.07.2008 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Może rolety rzymskie - kolorystykę materiału sobie sama dobierzesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 18.07.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Strzelam: ... nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.07.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Strzelam: ... nic ... Celny strzał ! Można nawet kraty -kwestia potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 18.07.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Zasłony panelowe - takie ekrany nasuwane jeden na drugi. Jest to nowoczesne i można dowolnie dobrać wzór tkaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 19.07.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 jestem za roletami rzymskimi to praktyczne rozwiązanie,można je prać , zacieniają i dekorują okno ,najbardziej podobają mi się w kolorze białym pasują do wszystkiego są uniwersalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Han 31.07.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 może te cytowane zasłony sznurkowe. a pod nimi zamontować rolety materiałowe w oknach, gdyby zaszła potrzeba intymności . Rolety materiałowe proponuję w kolorze ścian, żeby nie zabierały urody zasłonom - gdy rolety będą rozwinięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 31.07.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Ja odradzam żaluzje drewniane. Uważam, że do czerwonej połyskującej kuchni nie pasuje to drewno. Roletki rzymskie mogłyby być. Dałabym w kolorze jasnego beżu, może z jakimś motywem w czerwieni. Nie cała, w ciapaty wzór z czerwonym - NIE, ale z jednym zwracającym uwagę akcentem. Może się by udało coś kupić, uszyć, naszyć, przyszyć. W podłodze beż i czarny, na oknie beż i czerwień. Wyglądałoby to oryginalnie do nowoczesnej kuchni. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts