Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi porta nigdy wiecej

Recommended Posts

W zeszlym roku w sierpniu kupilem drzwi porty wzor gdynia wydalem na nie kupe kasy i okazalo sie ze wogole niewarto po dwoch miesiacach drzwi sie rozkleily.I co teraz przyjechal przedstawiciel ktory te drzwi takze zamontowal i stwierdzil ze to nie ich wina.Poprosilem o przedstawiciela z porty przyjechal i stwierdzil ze drzwi zostaly wstawione w zbyt wczesnej fazie budowy.Nierozumie wogole nic z tego mialem miec wstawione wszystkie okna i niemiec drzwi wszyscy dobrze wiemy ze zeby ubespieczyc dom trzeba go zupelnie zamknac.Teraz firma Akan z Gniezna zada odemnie pieniedzy za naprawe ale ja im tego tak latwo niepuszcze .OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED DRZWIAMI Z PORTY niewarte pieniedzy przy jakichkolwiek problemach kompletny brak zainteresowania ze strony PORTY

Pozdrawiam

i jesli te inne zamontujesz przed zakończeniem WSZYSTKICH prac mokrych to tez je szlag trafi

Drewno to nie PVC czy aluminium i kolejność montażu ma znaczenie

Inni - ktorzy wiedza o tym to albo wstawiają prowizoryczne drzwi za kilka rapem stowek z marketu albo robią je sami - do chwili zakończenia tynków, wylewek i tym podobnej roboty

łatwo rzucać negatywne opinie na jakiegoś producenta - co prawda sam mam wiele zastrzeżeń do Porty ale innego rodzaju

Zamontujesz Polskone, Dierre czy jakiekolwiek inne i tez szlag je trafi

Oj tu bym sie niezgodzil jestem solarzem z wyksztalcenia pracuje za granicom w tym zawodzie mam na codzien do czynienia z drzwiami i tu nie jest to do pomyslenia zeby drzwi nawet przy duzym nawilgoceniu rozkleily sie przeciez to so drzwi zewnetrzne? Za ta cene powinny byc tak zabespieczone ze niepowinny sie roskleic.Pracuje w holandi tu wilgotnosc jest bardzo duza wiekszosc drzwi stoi tu zupelnie bez zadaszenia pada na nie ciagle i jeszcze sie nie spotkalem z przypadkiem zeby drzwi sie napily wody a niemowie juz o rozklejeniu.Poprostu porta niepotrafi dobrze zabespieczyc ty dzrzwi.