Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jest teraz okazja na tańszy kredyt w PKO BP

magmi

Recommended Posts

Wiadomość dla zainteresowanych:

Na kredyty udzielane od 22 września do 31 października 2003 bank PKO BP obniża prowizję - do 0,75% od kwoty kredytu na kredyty do 100.000 zł, powyżej tej kwoty prowizji nie ma w ogóle!

Uwaga:

Promocja dotyczy tylko kredytów udzielanych bezpośrednio przez bank, czyli odpada Expander. Ważne jest także to, że objęte są nią kredyty udzielone w podanym okresie - czyli papiery trzeba złożyć odpowiednio wcześniej (PKO BP deklaruje rozpatrzenia wniosku w ciągu 10 dni roboczych).

Gość uta15
Ja wlasnie chce sie zalapac na ta promocje. Bylam w banku przed ta promocja i kobieta powiedziala i abym przyszla za dwa dni bo wtedy zacznie sie promocja. Przyszlam wiec po 2 dniach i zlozylam papiery choc nie sa jeszcze kompletne. oni daja sobie 3 tyg czasu na rozpatrzenie. pytalam a co z promocja jezeli podpisanie umowy wypadnie po terminie promocji i odpowiedziano mi ze liczy sie data zlozenia wniosku i na moich papierach napisala "promocja". Zobaczymy jak to sie skonczy

Dokladnie tak jak pisze Uta15 - do 31 pazdziernika trzeba zlozyc wniosek i wtedy "lapiemy" sie na promocje. A jesli kredyt zostanie przyznany chyba do 31 grudnia, to jeszcze jest jakas promocja katalogu "Blekitni", ale to nie jest wazne.

Mam nadzieje, ze nie beda przeciagac - wczoraj bylismy w banku i pani mowila, ze maja 10 dni na rozpatrzenie wniosku.