wu 18.07.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam do lektury wszelkie uwagi mile widziane, że o pochwałach nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.07.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 No nareszcie - lecę do Dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.07.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Jako porządny dziennikarz wklej linkę do projektu no i czekam na zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Z racji ziomkostwa też się wpisuje My dokładnie rok temu zaczynaliśmy budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Witam i o zdjecia pytam! Bedziemy Cie tu o nie meczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 je jak fajnie moi pierwsi goście witam Nefer i Ciebie Kasiu oczywiście Nefer że zdjątka powklejam - oby z lepszym skutkiem niż zakładanie komentarzy a link do projektu http://www.lipinscy.pl/project.xml?id=55931 tylko ze zmianami, no i właśnie te zmiany są według mnie najważniejsze ale zanim foteczki zrobię z projektu - tylko to wymyśliłam żeby pokazać A3 - to napiszę może co zmieniam 1. likwidacja lukarn z tyłu domu - tylko okna dachowe 2. zrównanie szerokości garażu z szerokoscią domu 3. przekrycie tego jednym dachem bez podziału na dach nad domem i nad garażem 4. od lukarny od frontu będzie balkonik taki półokrągły na dwóch filarkach i półokrągłe schody do domu 5. tarasik z boku będzie bez kolumny a balkonik nad nim "ścięty" żeby pasował do kształtu wykuszu 6. zamiana drzwi balkonowyh w sypialni na dole na jedno większe okno tyle z zewnątrz a zmiany w środku to już chyba na rzutach [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Kasiu czyżbyś gdzieś blisko mieszkała witaj malgos2 no postaram się o zdjecia - słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.07.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Jak by co, to tu jest watek o wklejaniu: http://forum.muratordom.pl/kto-mnie-nauczy-wklejania-zdjec,t30921.htm?highlight=wklejania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.07.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 dzięki małgos2 doksztacę się dokładni żeby nie było jak z linkiem do komentarzy instrukcja była dla bardziej inteligentnych z lekkim skrótem myślowym, też zrobiłam skrót i wyszło hmmm nie do końca to co miało ale po klapsiku od Nefer od razu rozumek wrócił na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.07.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 dzięki małgos2 doksztacę się dokładni żeby nie było jak z linkiem do komentarzy instrukcja była dla bardziej inteligentnych z lekkim skrótem myślowym, też zrobiłam skrót i wyszło hmmm nie do końca to co miało ale po klapsiku od Nefer od razu rozumek wrócił na miejsce Ale jak szybko się uczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.07.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Kasiu czyżbyś gdzieś blisko mieszkała ja mieszkam tuż tuż, za miedzą dosłownie, w Zawierciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.07.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Kasiu czyżbyś gdzieś blisko mieszkała ja mieszkam tuż tuż, za miedzą dosłownie, w Zawierciu ooooooooooo to rzeczywiście rzut czapeczką jeszcze do niedawna bywałam w Zawierciu 3 razy w tygodniu pewnie zacznę sie Kasieńko do Ciebie przymilać o oglądnięcie Twojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Kasiu czyżbyś gdzieś blisko mieszkała ja mieszkam tuż tuż, za miedzą dosłownie, w Zawierciu ooooooooooo to rzeczywiście rzut czapeczką jeszcze do niedawna bywałam w Zawierciu 3 razy w tygodniu pewnie zacznę sie Kasieńko do Ciebie przymilać o oglądnięcie Twojego domku zapraszam, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.07.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Kasieńko dziękuję za zaproszenie wybrałam sie w odwiedziny do Twojego dzienniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.07.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 woooow!!! dopatrzyłam się właśnie, że jest już twój Dziennik budowy! gratuluję i bardzo się cieszę już włączyłam śledzenie tematu domek śliczny! dobrze mi go opisałaś - tak właśnie sobie go wyobrażałam z niecierpliwością czekam na dalszy rozwój zdarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.07.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 no właśnie tego ten dorobiłam się na jutro zostawiłam sobie edukację z wklejania zdjęć bo przypomniałam sobie że może nie taką super ostateczną ale mam wizualizację od architekta jak to ten domeczek ma wyglądać to jutro moze uda mi się cosik wkleić i dobrze doczytałam że od wtorku Pan Józef u Ciebie na budowie?? bo jak tak to pewnie i ja też się tam zaraz przywałęsam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 21.07.2008 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 tak tak.. pan Józef zapowiedział swój długo oczekiwany powrót jak się zjawi to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.07.2008 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 wu woow pięknie się domeczek prezentuje teraz wystarczy go tylko wybudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.07.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Skabuniu dziękuje no własnie ten drobny maleńki szczególik - wybudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SpejsiK56 22.07.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Witamy! Też będziemy kibicować i trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts