Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wusia, tak tylko pytam bo Devony to szczegolna rasa i raczej sie ich nie oddaje ... Jakby mial problem ze znalezieniem domu dla ktoregos, to daj znac ... od pewnego czasu szukamy dla mamy Ragdolla albo Devona :yes:
  • Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agduś mnie też dwa starczą:( znajomy też szuka nowego domu dla dwóch rasowych zaczipowanych devon-rexów jeden jest trochę futrzasty a drugi niemal łysy;) chyba chce za darmo oddać:(

Łysego to tylko za darmo :D

okrutnica :lol2: Lyse sa najfajniejsze!

Łyse są rzeczywiście tak obrzydliwe, że aż piękne. Niestety mój kot załatwiłby go w try miga.

Wusia, dwa nie da rady. Moja Matka moze podrozowac tylko z jednym :-) A ona ze swoim zwierzem sie nie rozstaje. Gdzie jedzie to zabiera ze soba ...

Poza tym uwaza, ze najlepiej moze sie zajac jednym zwierzakiem. Zawsze tak bylo ... wiesz 100% czasu, uwagi, milosci i smakolykow, a jak trzeba to najlepszych vetow ... Ma to swoj sens ...

DPS-ia te łyse to koty;)

Ambercia no pewnie że tak:) ale jak poważnie myślisz to daj znać zapytam czy pojedyńczo odda w dobre łapki i jak coś to łysego byś chciała czy mniej;)waż