cymesik 06.09.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Czy mogę poprosić o więcej zdjęć naszej Rominii? Właśnie wylaliśmy ławy. Mam wątpliwości co do tego czy nie podnieść budynku ścianką kolankową 30 cm. Najchętniej zajrzałbym do środka domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilkomo 10.03.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 dzien dobryaktualne zdjęcia wraz z naszymi propozycjami zmian w projekcie dodaliśmy do dziennika budowy.pozdrawiamilkomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tinaj 16.03.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witam.Cieszę, się,że wróciłas na forum. Podpinam się po pytanie lemonki77. My właśnie ruszamy z budową, interesują mnie WSZELKIE uwagi dotyczące rominy. I baaaardzo proszę o zdjęcia - więcej zdjęć - jeśli można prosić.... Nie umiem sobie wyobrazić tego domku na żywo, a wizualizacja to nie to samo. No i oczywiście - co byś zrobiła a czego nie - przy ponownej budowie. O koszty nawet nie pytam, bo wiem że etap wykończeniówki może mieć bardzo duża rozpiętość cenową. PS. I strasznie zazdoszczę pięknego domku! Acha. I jeszcze jedno pyanie. Czym jest w takim razie dziennik budowy - kiedy imieszczałaś wpisy tutaj i zdjęcia oczywiście - to wszystko jakoś tak fajnie miało ciągłość. A jak wchodzę na dziennik to trzeba klikac poszczególne wpisy - O Boże to forum jest super, ale ja jeszcze tak nieporadnie się tu poruszam... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts