APM 20.07.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Jako że to pierwszy mój post pasuję się przywitać. Witam zatem serdecznie na razie jesteśmy blokersami ale decyzja o zmianie lokum została już podjęta. Teraz etap poszukiwania działki zatem do zamieszkania w domu pozostaje jeszcze chwila ale co tam - wiedzę i doświadczenie trzeba zdobywać jak najwcześniej zatem zamierzam się tutaj nieco dokształcić. Jako że niniejsze forum jest niesamowitą kopalnią wiedzy to akurat moment dobry pozdrowienia Paweł & Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.07.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Wiatmy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.07.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 witam a ten avatar to Wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.07.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam serdecznie A i P rozszyfrowałam, a kim jest M...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.07.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam serdecznie A i P rozszyfrowałam, a kim jest M...? Jak to? Nie wiesz?! Murator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APM 20.07.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 witam a ten avatar to Wasz domek nie no na razie ulubiony(znajdujący się na pierwszym miejscu listy) projekt M44 Letni wieczór Witam serdecznie A i P rozszyfrowałam, a kim jest M...? Jak to? Nie wiesz?! Murator. nooo własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APM 21.05.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 mały update, działka już kupiona - w zeszłym roku z projekt zmieniony na Rubin z MGProjekt - zresztą już zakupiony - budowa w przyszłym roku - teraz papierkologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts