przemoch 20.07.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 a tu i tylko tu proszę o wpisywanie komentarzy, uwag, sugestii itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 20.07.2008 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 a teraz juz będzie link do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 20.07.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Przemoch, a co to drugi wątek komentarzowy??? już w jednym się z Tobą witałam dzisiaj http://forum.muratordom.pl/wolnoc-tomku-w-swoim-domku-comments,t136172.htm b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 21.07.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 to jest ten prawidłowy - chyba zapomniałem że zrobiłem już wątek do komentarzy, nie wiem jak tamten wykasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 23.07.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Fajnie , pokaż jeszcze elewacje. Przemoch, namiar na okna podałam Ci prywatną wiadomością, już daaawno, nic nie dostałeś? Hmmm, sprawdź, w razie czego podam jeszcze raz . pozdrawiam, b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 23.07.2008 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 nic w sprawie okien nie dostałem elewację wkleję jutro się mi wreszcie udało wkleić fotke i teraz mam tego w necie całe mnóstwo ibęde wklejał ile się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 23.07.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 no to jeszcze raz wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 31.07.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 dlaczego nikt nie komentuje ??? nie wiem czy piszę bzdury, może powinienem dać sobie spokój pisz, pisz, nie histeryzuj się rozkręcisz literacko (i w budowie) to pokomentujemy miłych wakacji , b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 10.08.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Bartolinka dzięki za odp. Znalazłem miejsce gdzie mam zasięg i wreszcie mogę dostać się do internetu. Pogoda w Bieszczadach zmienną jest, ale gdy teraz siedzę sobie pod gwiazdami udekorowanym niebie, to niechęć do tego odludnego krańca Polski mija. Siedzę, piszę, a nade mną fantastyczne zjawiska, co chwila jakiś meteor wpada w atmosferę znacząc swój kres długą świetlistą linią, poznałem gdzie leży gwiazdozbiór Łabędzia - jest pięknie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.08.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Jak to się mówi- po nitce do kłębka... Zajrzałam i zaglądać będę Mamy trochę wspólnego- też mieszkamy na Jelonkach a budujemy się w Starych Babicach A Ty gdzie dokładnie budujesz? Jaka miejscowość? Masz już ekipę budowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 19.08.2008 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 witaj Monis, witam Jelonkowicza będę się budować dużo dalej niż Ty, bo aż w Wilkowej Wsi - to jakieś 2km za Lesznem, ale jak się mieszka na Jelonkach to ten kierunek jest bardzo bliski, a przynajmniej takim sie wydaje. Co do ekipy to jestem po wstępnych rozmowach z kilkoma wykonawcami, a ponieważ projekt został zakończony dopiero w zeszłym. tyg. i od razu rozesłany do wyceny - to na razie oczekuję konkretnych propozycji cenowych i dopiero wtedy wybiorę razem z moją Panią inspektor wykonawcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 20.08.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 jeśli chodzi o PnB to wiem z własnego doświadczenia, że najlepszą metodą na przyśpieszenie jest gnębienie ich telefonami trzeba jęczeć, że zależy na jak naszybszym i żeby Cię "położyli" na samej górze dokumentów ja pozwolenie dostałam po 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 20.08.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ładne masz dzieciaczki ; niech zgadnę synek spokojny, córa wulkan? Jak to jak wychowasz dzieci w duchu? po bożemu wychowasz w duchu i będzie dobrze, chyba . No to się Państwu coraz szybciej robi, fajnie. Ponaglaj, ponaglaj o to pnb! b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 21.08.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 witam, córcia jest jednak spokojniejsza od synka, ma też 'charakterek' a synek gada jak najęty, buzia mu się nie zamyka, wszędzie go pełno. a ksiądz nie zgodził się na chrzest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 21.08.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 witam, córcia jest jednak spokojniejsza od synka, ma też 'charakterek' a synek gada jak najęty, buzia mu się nie zamyka, wszędzie go pełno. a ksiądz nie zgodził się na chrzest a dlaczego się nie zgodził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 21.08.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 a dlaczego się nie zgodził? bo pewnie dla niego to już za dużo: bez ślubu i na dodatek jedno musi podpisać papierek, że będzie wychowywało w duchu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 21.08.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 ha ! dzisiaj inny ksiądz się zgodził - chrzest 14 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 21.08.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 ha ! dzisiaj inny ksiądz się zgodził - chrzest 14 września ha! a coś Ty mu zrobił? w jakim wieku masz dzieciaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 22.08.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 urocze te bliżniaki...!! lukarne nad gankiem wywal...- faktycznie troche "zagracone się to robi, na ta domu wystarczy, a w garażu wstaw okno dachowe w to miejsce i będzie troszkę "spokojniej" .. ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 31.08.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 trochę mnie tu nie było. ale już odpowiadam na zaległe pytania : - xiadz żyje i ma się dobrze - zgodę dał inny ksiądz - taki z normalnych - bliżniaki w listopadzie będą mieć razem 4 lata Annnja : nie załapałem którą lukarnę Ci chodzi ? - bo chciałem zostawić tą nad głównym wejściem, daje mi światło w łazience - to ta na środku domu, a chyba wywalę ta z prawej strony nad garażem i rzeczywiście trochę inaczej ustawię te okna połaciowe - zlikwiduję te z od strony północnej - wcale nie będą 'pracować' dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts