Margoth1719503976 24.09.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Przemoch, piękny, ale ogromny dom! Kto Ci go będzie sprzątał? Pozbądź się lukarny nad garażem: niepotrzebna i "zagraca" widok, poza tym kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 24.09.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Margoth, dom miał być mniejszy, ~150m, ale jak się poukładało wszystkiw pomieszczenia to już tak wyszło, trudno. Chyba jednak nie jest taki ogromny, widziałem znacznie większe, projekty i domy a moi znajomi - kilku to twierdzą, że sypialnia poniżej 30 m nie ma sensu. Masz rację co do lukarny nad garażem - zostanie zlikwidowana - to efekt nieporozumienia z Arch. juz we wniosku na PnB miało jej nie być. a co do sprzątannia to chyba nadal będę korzystał z usług bardzo sprawnych i dokłądnych Pań z Ukrainy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 01.10.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 heloł Przemoch , przegapiłam Twoje urodziny, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! ze wskazaniem na zdrowie i bezproblemowową budowę http://emotka.net/emots/h/bukiet.gif myślisz ruszyć coś jeszcze w tym roku? czy tylko papierologia? b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 26.10.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Bartolinka, dzięki za życzenia, spotkałem się dzisiaj z wykonawcą, jeśli : - w poniedziałek odbiorę PnB - we wtorek pójdzie wszystko ok. w banku - będzie wolna koparka i geodeta, to humus ściągam w tym tyg. a ekipa wchodzi w następnym do zimy chcę mieć dom zadaszony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 27.10.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witam - gratuluję PnB i trzymam mocno kciuki za powodzenie w banku. Ciekawe jak teraz w KRYZYSIE banki gadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 28.10.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 dzięki Kasiaaa, poszło całkiem ok. chociaż podobno wzrost marży banku spowodował że ok. 30% klientów z dnia na dzień straciło zdolność kredytową, ale chyba idzie już odbicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate i Marcin 30.10.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Witam sąsiada ! Gratuluje odebrania PnB i rozpoczęcia prac, Patrząc na zdjęcia Pana Koparkowego to chyba ten sam co i u nas zdejmował humus. Byliśmy bardzo zadowoleni z jego usług. Co do ekpiy to nasza juz jest na miejscu, zainstalowała kamping, pozostałe wygody i zaczeli. Oby zima była łagodna a jesien pogodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 31.10.2008 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 dzięki dzięki, ja codziennie modlę się o pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.11.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Hejka Bardzo oryginalny będzie domek Tylko ja nie widzę na elewacjach tego dużego okna 4.5x2.8 - gdzie ono ma być??? Na początku piszesz że architekt fajny, a potem zaczynają wychodzić kwiatki (standard ) ale czy uważasz że jest per saldo godny polecenia? Bo właśnie przyjaciółka szuka architekta do projektu indywidualnego, a ja swojej artystki to nie polecę raczej... A - i fajnych masz kumpli w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 01.11.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Cześć Dorcia, poprawiłem posty z elewacjami, coś wcześniej namieszałem, teraz jest ok. Gratulacje, nikt tego wcześniej nie zauważył, teraz już widać te okna na elewacji zachodniej. Co do architekta to ogólna ocena 4 z małym plusem, szczegóły wyslę na priv. dzięki za odwiedziny i zapraszam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.11.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Aaaa to teraz kumam - bardzo fajnie to będzie wyglądało Może nikt wcześniej nie zauważył, bo nikt nie jest takim fanem dużych okien jak ja? A 4+ to całkiem niezła ocena i życzę Ci żebyś nie musiał jej obniżać "w praniu" jak ja, kiedy podczas budowy wychodziły kolejne babole, ehhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Has 05.11.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Via telefon były juz gratulacje rozpoczęcia budowy były więc należałoby także i tu: POWODZENIA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 07.11.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 super, gratuluję, nareszcie się coś dzieje b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 09.11.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Przemo, Gratuluję - czytałam z zapratym tchem. Jeszcze parę dni temu rozmawialiśmy o tym, ze juz masz w ręku pozwolenie na budowe a tu juz stan 0 !!! pozdrawiam, Kasia K Pruszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 11.11.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Barolinka dzęki ale Ciiiii, bo to na razie samowola budowlana jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 11.11.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 eee tam, samowola, papier jest? - jest, a że chłopaki jak na dopalaczu, to robota idzie sprawnie b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 17.12.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Rano wizyta w firmie dach plus. Dostałem wycenę dachu, interesująca ale poczekam jeszcze na dwie pozostałe. witam , przeczytałam jednym tchem i gratuluję stanu 0 , ale od razu mam pytanie odnośnie dachówki mam właśnie wycenę dachu z dachówki Roben Monza plus antracytową ale zainteresowałam się tym co piszesz o Meyer-Holsen i Sirius , że możliwe jest że cenowo brzebije Robena .Dostałeś wycenę i w związku z tym mam prośbę ,czy mógłbyś mi wysłać na priva jak kształtują sie inne wyceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.12.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 O, Rosia - i Ty tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 17.12.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 O, Rosia - i Ty tutaj? no kochana ,ja tutaj za tobą przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 17.12.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Dorcia ja zaglądam tam gdzie ludziska są na tym etapie co ja , bo przynajmniej mogę sobie pogadać czy cuś podpytać ,bo tak jak ty dawno dachem nakryta i są ciekawsze rzeczy dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts