DorciaIQ 18.12.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Co Ty pitolisz dziewczyno - jesteś tuż za mną, czuję Twój oddech na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 18.12.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 no i o to chodzi coby siem czuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 21.12.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Z dźwiękiem dzwonów melodyjnych,Wraz z opłatkiem wigilijnym,W Dzień Bożego NarodzeniaŚlę serdeczne te życzenia:Zdrowia, szczęścia, pomyślności,A w domu dużo radości,W Twym progu gości tłumuI w butelce wiele rumu życzy........... Agata z rodzinąhttp://images34.fotosik.pl/422/2bb2ef5c876a2992.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.12.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Pięknych i rodzinnych Świąt Budującego Nowego Roku Zanikającej biurokracji Rosnącej inteligencji budowlańców Samych obniżek i promocji na wymarzone płytki Celnych wyborów i satysfakcji z wyników oraz... Mnóstwa prezentów pod Choinką!!! http://dvice.com/pics/gift_uberguide_gifts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 21.12.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 witam Panie po przerwie technologiczno-kredytowej Rosia mam nadzieję, że w czasie świąt znajde czas aby te wyceny dachówek porównać, są tak zrobione że nie da się tego zrobić wprost. Patrząc na same ceny to najdroższy wychodzi Meyer-H, a najtańszy jest Roben. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 21.12.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://kartki.net.pl/kartki/4/128.jpg Gdy nadejdą Święta niech nadzieja i radość zastukają do Waszych drzwi, a Nowy Rok przyniesie pomyślność, szczęście i spełnienie wszystkich marzeń i planów. b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 22.12.2008 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 bardzo dziękuje za życzenia, które się u mnie w dzienniku pojawiły, ja jeszcze nie czuję świąt, mam trochę jeszcze gonitwy w pracy, ale w stosownym czasie zasiądę wpadnę w nastrój i nawiążę połączenie mentalno-świąteczno-życzeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.12.2008 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłysnie niech Cie aniołek ode mnie uścisnie i przekaże serdeczne życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia. http://i62.photobucket.com/albums/h86/samberlove6/merry-christmas/019.gif I oczywiście pomyślnej decyzji kredytowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Has 15.01.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Cicho wszędzie, głucho wszędzie, chyba zima winna będzie ... Sprawdziłem swoją hmmm rurę w projekcie. Kominkową oczywiście; efekt sprawdzenia jest ciekawy: w ogóle jej nie ma w projekcie 1/100. Czyli pewnie zrobię jaką będę chciał zwłaszcza, że to dwustronny kominek więc i tak będzie kombinacja. Jak tam Przemek, dzieje się coś czy temat przysypany śniegiem ?My w przyszłym tygodniu mamy mieć słynny papier ze starostwa. pozdroh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.01.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Teraz zima trzyma ciekawe kiedy puści, żebyście mogli ruszyć. Ale ekipa ma rzeczywiście "dopalacz", więc wierze że za chwilkę będziecie cieszyć się murami Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Coraz ładniej :) Miło patrzeć jak rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.03.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Fajny ten Samsung - moi rodzice sobie ostatnio kupili takiego LEDowego i faktycznie obraz jest fantastyczny a czerń czarna Powiedz mi co to za rynny masz te przykładowe na fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 29.03.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 a wreszcie jakiś komentarz dzięki miło, że ktoś to czyta. Ciekaw byłem jak się ten LEDowy sprawdza z czernią w praktyce, więc fajnie słyszeć, że jest ok. A co do rynien to mam Galeco, stalowe. Kolor grafit. Podobno są dobre. Dorcia wysłałem Ci jeszcze info na prov. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 Tylko z tym tv jest jeden problem-nieproblem (rodzice zadowoleni, ale nas drażni), że on ma zarąbiście płynny obraz (jakiś taki system co nie wiem jak się nazywa, ale dokłada co 2gą linię do obrazu ekstrapolując sobie i w efekcie obraz nie jest wyświetlany na zmianę parzyste i nieparzyste linie jak normalnie, tylko cały czas wszystkie linie) i wg nas to wygląda trochę sztucznie, jak w studiu albo teatrze a nie jak w filmie. Albo jakby obraz był przyspieszony... Generalnie pooglądaj sobie na nim jakiś film w sklepie, bo to może drażnić. Ale pewnie można się przyzwyczaić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 I jeszcze jedna rzecz: wczoraj w końcu podjęli decyzję w jakim formacie będą dekodery do tv naziemnej po cyfryzacji: mpeg4, a nie wszystkie tv mają (w większości mpeg2), więc lepiej się upewnij zanim kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 30.03.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a dzięki dzięki Dorcia za info. Ty jesteś chyba niezła fachura w sprawach cyfrowej TV. Śledzę temat na bieżąco i z tego co pamiętam to ten TV ma kodek mpeg4. Co prawda coś sprawa cyfrowej TV naziemnej zaczęła się ostatnio ślimaczyć - o ile pamiętam chodzi o jakieś kwestie kompetencyjne pomiędzy KRRiT a UKE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 30.03.2009 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 a dzięki dzięki Dorcia za info. Ty jesteś chyba niezła fachura w sprawach cyfrowej TV. Śledzę temat na bieżąco i z tego co pamiętam to ten TV ma kodek mpeg4. Co prawda coś sprawa cyfrowej TV naziemnej zaczęła się ostatnio ślimaczyć - o ile pamiętam chodzi o jakieś kwestie kompetencyjne pomiędzy KRRiT a UKE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.03.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Kiedyś się trochę interesowałam tematem A właśnie mi się wydaje że ostatnio przyspieszyło, bo do tej pory to nic się nie działo, a teraz coś robią, ale zmieścić się w terminie do 2012 czy tam 14 roku to nie mają na pewno, właśnie dlatego, że przedtem nic nie było robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.04.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołegohttp://77.252.132.194/guzmania/Mrowino/Inne/kartka_wielkanocna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Has 15.04.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Gaz, gaz, gaz na ulicach ... Właśnie: na wierzchu czy pod ziemią w końcu robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts