Edzia_i_juz 25.09.2003 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Juz chyba przyszedl czas, zeby pokazac nasz domek.Projekt "Dom na lace" firmy Archonhttp://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=6860&grupa=0&kat=2&a=alfikde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 25.09.2003 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Słodki Swego czasu też zastanawiałam się nad tym projektem, jest bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tolek 29.09.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Również zastanawiałem się nad tym projektem, brakowało mi tylko pomieszczenia gospodarczego (rozwiazałaś ten problem w jakiś sposób?), no i pokoje na poddaszu wydawały mi się malutkie, ale po podniesieniu ścianki kolankowej rozumiem że są troche większe. Poza tym domek jest ładniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia_i_juz 30.09.2003 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Dzieki za mile slowa! Pomieszczenia gospodarczego nie mamy w domu, ale za to w garazu (garaz wolnostojacy z malutkim pomieszczeniem gospodarczym). Pozdrawiam jajusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.10.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 dla mnie za duzy ale domek ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tolek 02.10.2003 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 A powiesz coś na temat kosztów budowy? O ile pamiętam to Archon wyliczył koszt budowy tego domku na jakieś 160 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia_i_juz 02.10.2003 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Witam serdecznie! Teska, pierwszy raz (slowo!) powiedzial ktos, ze moj domek jest mu za duzy! Do tej pory slyszelismy tylko wrecz przeciwne zdania: ze za maly (ok. 90m˛), ze bez piwnic, ze ze ze... A tu taka odmiana Tolek, tez widzialam te koszty budowy, ale nie wiem czy to realne. Nie jestesmy jeszcze na koncu naszego budowania, ale juz teraz licze sie z wyzszymi kosztami. A to raz ze wzgledu na materialy (inne niz w projekcie) a dwa na inne metody budowania (niektorych odcinkow budowy). Kazdy my jakiegos bzika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 09.10.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2003 Domek super, podziwiam wykonawstwo, oczywiście na ile to ze zdjęć możliwe, wydaje się od "a" -fundamentów do obecnego stanu b. stranne. Dużo zadowolenia z domku życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szadam 10.10.2003 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Fajny domek i chyba dobrzy fachowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 jajusio hiihihihi.....domek mały cos sie starej tesce w głowie przekreciło ale wyglada na spory....moja chałupka ma 150 m2 z garazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edzia_i_juz 13.10.2003 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2003 wielkie dzieki za mile slowa! nie wszystko jest tak starannie wykonane, jakbysmy chcieli, ale w ogole to do akceptacji no nie, nie, dobrze jest. ale narzekac (chociazby ciut ciut) trzeba zawsze, bo inaczej usiada na laurach i koniec, nieprawda? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziar 22.10.2003 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 podoba mi sie, prostota formy i zaden "zamek". czekam na kolejne zdjecia (wnetrz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts