krzysiek0417 20.07.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam buduję dom mama juz zrobioną elektrykę i zaczołem tynkowanieEkipa wytynkowała mi garaz i ich pogoniłem ponieważ na ścianach jest dużo dołków a i pionu nie ma na długości 2 m łaty było nawwet po 2 cm odchyłkiSa to tynki tradycyjne cementowo wpienne Jeśli ktos ma namiary na dobrą ekipę proszę o przesłanie na e-mail [email protected] Budunek powstaje w Nadarzynie koło Warszawy woj mazowieckie Z góry dziękuję pozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vero 21.07.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Witam!Jeśli jest Pan zainteresowany to proszę o kontakt telefoniczny z numerem 663 939 989PozdrawiamSz.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts