Włodek.B 20.07.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam wszystkich serdecznie. Nie buduję się, co prawda, ale zakupiłem właśnie starą poniemiecką chałupę do remontu w naszych pięknych górach...więc pewnie będę tu częstym gościem. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.07.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witaj! Remontuj szybko bo urlopy nad morzem już mi się znudziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek.B 20.07.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Nie ma sprawy, zapraszam Tylko napisz, kiedy zaczynasz urlop, to tak zaplanuję prace, żeby i dla Ciebie starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 21.07.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 witaj, Włodek.B ja też lubię góry i proszę mnie zapisać zaraz po stuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 21.07.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 To... ja tez się zapisuje - tych dwóch przedmowców , bierz do roboty a mnie do pilnowania ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.07.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 To... ja tez się zapisuje - tych dwóch przedmowców , bierz do roboty a mnie do pilnowania ..... To może tylko.......................elutke do regipsów weźmiemy , a sami na zimne .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek.B 21.07.2008 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 coraz bardziej mi się tu podoba To może tylko.......................elutke do regipsów weźmiemy Mam mieszane uczucia co do regipsów, wolę zwykłe tynki, ale myślę, że coś się dla Elutki znajdzie ciekawego Jakieś tynkowanie, cyklinowanie, czy malowanie... a sami na zimne ........... Hmmm... bardziej od zimnego wolę zimną. Od zimnego brzuch rośnie, a od zimnej tylko głowa boli Zimna już się szykuje, póki co jest jeszcze ciepła, się filtruje grzecznie i kapie ale jak już się przeniesiemy, to jest tam taka fajna, zawsze chłodna piwniczka- jakby do tych celów stworzona. Ech, tylko jeszcze te dwa miesiące wytrzymać, zanim się poprzedni właściciele wyprowadzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 22.07.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 myślę, że coś się dla Elutki znajdzie ciekawego dziękuję /degustować mogę, jakby co, to co się filtruje, oczywiście / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts