Gość 25.09.2003 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Proszę o pomysły,jak zabudować przestrzeń pod schodami.Na spiżarkę,schowek.Jakie wykończenie,drzwi,rozwiązania. Nie chodzi mi o pełną zabudowę,gdy można wstawić pełne drzwi.To jest popularne i proste rozwiązanie. Chodzi mi o sytuacje nietypowe,kiedy np. wejście,czy drzwi do schowka będą cofnięte w głąb,a z przodu na boku schodów,czy ew. pod schodami zostanie niezabudowana przestrzeń. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 26.09.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Ja mam taki niesprecyzowany jeszcze dokładnie pomysł, żeby górny bieg schodów zamknąć biblioteczką. Jej górna część byłaby zamocowana na stałe, a dolna wyjeżdżałaby na kółkach na hol, tak, żeby lekko sie schylając można było wejśc pod schody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts