Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jeżeli jest to cena z materiałem to nie jest tak źle, ja płaciłam 27 z materiałem w zeszłym roku - też cementowo wapienne. Panowie sprawni, dobrze wyposażeni sprzętowo, pracowali od rana do późnego wieczora. Ponad 400m2 zrobili w 5 dni. Jeżeli jesteś dalej zainteresowany poszukam tel.

pozdrawiam A.

• Odpowiedzi 264
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Właśnie dostałam wycenę na dach i zepsulam sobie humor na weekend...:(

Jeśli ktoś zna dobrego i NIEDROGIEGO (tak,tak,wiem,że takie rzeczy to tylko w erze...) wykonawcę to baaardzo proszę o namiary.Bo na razie wychodzi na to,że dach będzie mnie kosztował więcej niż ściany i fundamenty....:(:(

Tak, to cena z materiałem kreisel. Podobno ostatnio wyszła jakaś nowa mieszanka. Byłem na budowie na której robil,i wygląda nieźle. Czy ten człowiek od tynków to nie Dziadkiewicz?

Czy znacie firmę budmar z Góry Puławskiej? Robią wylewki. Jakieś opinie?

Marcin robił tynki u mnie i płaciłam wiecej wiec teraz to dobra cena ;)

Co do pytania o Alte to Grzesio wstawiwal okna w moim domku mamy avante. Ja tam bardzo go lubie może zakrecony gośc ale zawsze mozna zadzwoic i zadawac pytania bardzo mila obsługa.

Lerris-rzetelnego kierbuda mam,ale jest też niestety cholerycznie drogi.Zdecydowałam się na niego mimo wszystko,bo chcę spac spokojnie i nie martwić się,że coś mi sie w chałupie rozpada bo nie dopilnowałam ;).Z drugiej strony mój sąsiad twierdzi,że ten kierbud przesadza,za dokladny jest i np. fundamenty można było zrobić taniej...Sąsiad zbudował cztery domy i jeszcze trochę w Niemczech,kierbud,z uwagi na wiek domyślam się,ze nadzorował wiecej.A kto ma rację -nie wiem.Jak jesteś mimo wszystko zainteresowany daj znać-wyśle Ci namiary na priv.