wojtakx 01.09.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Witam wszystkich. Mam już pozwolenie które nabiera mocy urzędowej .Potrzebuję dobrego kierownika budowy,może niezbyt drogiego .Buduje dom w Klikawie okolice Klonowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kliencik 03.09.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Czy zna ktoś bardzo dobrą i sprawdzoną ekipę, która mogłaby poprawić mi kominy - tak żeby przestały mi przeciekać bo moich pseudofachowców już nie chcę widzieć na mojej budowie. Najlepiej ekipa z okolic Puław, gdyby ktoś znał i chciał ucziciwie polecić bo proszę. Tylko bardzo uczciwą ekipę , która zna się na swojej robocie i lipy mi nie odwali jak poprzedni fachowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadam69 07.09.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam wszystkich. Mam już pozwolenie które nabiera mocy urzędowej .Potrzebuję dobrego kierownika budowy,może niezbyt drogiego .Buduje dom w Klikawie okolice Klonowej. Jeśli potrzebujesz jeszcze tego kierownika to daj znać. Znam solidnego i mogę zapytać czy ma czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gadam69 07.09.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 "kliencik" a wiesz już co jest powodem tego przeciekania? Bio u mnie też po tych solidnych deszczach pojawił sie taki problem na jednym z kominów. Na razie nie wiem dlaczego tak sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lerris 08.09.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2010 witam, mam do sprzedania stemple budowlane ok 130 szt po 4 zł/szt w Skowieszynie ok 10 km od Puław. Gdyby ktoś był zainteresowany to kontakt na gg 1587023. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts