Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 264
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witamy,

Planujemy rozpocząć budowę czerwiec/lipiec w Bronowicach. Budujemy APS 161 z pracowni Archi-Projekt. Poszukujemy solidnej ekipy do wybudowania tego domu. Z nadzieją, że zostaniemy przyjęci do zacnego grona puławskich forumowiczów muratora, nieśmiało pytamy o namiary na takową ekipę.

:)

Z lektury Waszych postów wynika, że możemy liczyć na Waszą pomoc.

Pozdrawiamy.

witam

to i ja po zimie się odzywam i melduję, że od 5lutego mieszkam na swoim !!!!

może nie wszystko jeszcze na tip-top (nie mam wejścia do mieszkania tylko paletę ) ale w środku większość rzeczy zrobiona, brakuje listw, czy narożników, takie małe pierdołki, ale wadzą...

greka ja mogę śmiało polecić swoich murarzy, ale nie wiem jak u nich z zapisami, bo raczej nie narzekaj na brak pracy, niedawno kończyli budynek przy ogrodzie marzeń. Jakby co wal na gg 1550308

• 2 weeks później...

Witam serdecznie chciałbym się dowiedzieć o kaskę jaka pobiera kierownik budowy jakie macie z tym doświadczenia czy 2,5 tys to duzo czy mało

zetkalk488 czy Twoi murarze stawiają na klej i mieli do czynienia z ytongiem ?

może ktoś widział domek stawiany z ytonga w rejonie Puław lub Lublina

cyborg za kierownika budowy płaciłam 1000zl

co do fachowców, to murują na klej, nawet w cenniku mają taki podpunkt. A z ytonga zdaje się, że na Kazimierz jak się leci jest chatka, tylko nie pamiętam czy przed domem weselnym Szczypy czy za :oops:

tak na marginesie gdyby ktoś poszukiwał mam do sprzedania pustaki H+H I gatunek, nie pamiętam tylko ile palet ale coś koło 8. Jakby ktoś potrzebował to służę bo muszę się ich pozbyć...proszę pisać na gg

• 1 month później...

Budujemy, budujemy...dlatego czasu mniej na siedzenie na forum ;) U mnie od marca roboty poszły dość szybko - okna z roletami mam już wstawione, elektrykę zrobioną, tynki już zdążyły nawet wyschnąć a teraz jesteśmy na etapie hydrauliki - w całym domu juz są porozkładane rurki od ogrzewania podłogowego, na dniach bedziemy wylewać posadzkę :D

pozdrawiam Zmagajacych się :D

• 2 weeks później...