kokuz 25.03.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam!Jadąc z Puław do Radomia, przed CPN LPG w prawo i do końca ulicą asfaltową, potem dalej prosto drogą utwardzoną pod górę i w lewo za górką. to jest właśnie Spokojna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Animar 26.03.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 No to przejeżdżasz koło mnie. Po lewej stronie dom z czerwonej cegły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kokuz 26.03.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Rzeczywiście przejeżdżam. Chciałbym mieć już taki stan zaawansowania jak Ty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiki1710 26.03.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witajcie, z potrzeby dobrych fachowców dołączam (jeśli pozwolicie) do grupy puławskiej. Buduję w Puławach-osiedle Górna. Obecnie szukam ekipy od podbitki. Co do fachowców-kilku poznałam, więc mogę poradzić (lub odradzić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greka 26.03.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witamy, Planujemy rozpocząć budowę czerwiec/lipiec w Bronowicach. Budujemy APS 161 z pracowni Archi-Projekt. Poszukujemy solidnej ekipy do wybudowania tego domu. Z nadzieją, że zostaniemy przyjęci do zacnego grona puławskich forumowiczów muratora, nieśmiało pytamy o namiary na takową ekipę. Z lektury Waszych postów wynika, że możemy liczyć na Waszą pomoc. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgolka 26.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Szukam osób z okolic Lublina, które zainstalowały lub planują pompę ciepła. Chodzi o opinię i wymianę doświadczeń - sama chcę zainstalować a wolałabym poznać opinię osób już użytkujących pompę. Bardzo proszę o kontakt na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetkalk488 28.03.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 witam to i ja po zimie się odzywam i melduję, że od 5lutego mieszkam na swoim !!!! może nie wszystko jeszcze na tip-top (nie mam wejścia do mieszkania tylko paletę ) ale w środku większość rzeczy zrobiona, brakuje listw, czy narożników, takie małe pierdołki, ale wadzą... greka ja mogę śmiało polecić swoich murarzy, ale nie wiem jak u nich z zapisami, bo raczej nie narzekaj na brak pracy, niedawno kończyli budynek przy ogrodzie marzeń. Jakby co wal na gg 1550308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cyborg 06.04.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witam serdecznie chciałbym się dowiedzieć o kaskę jaka pobiera kierownik budowy jakie macie z tym doświadczenia czy 2,5 tys to duzo czy mało zetkalk488 czy Twoi murarze stawiają na klej i mieli do czynienia z ytongiem ?może ktoś widział domek stawiany z ytonga w rejonie Puław lub Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetkalk488 07.04.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 cyborg za kierownika budowy płaciłam 1000zl co do fachowców, to murują na klej, nawet w cenniku mają taki podpunkt. A z ytonga zdaje się, że na Kazimierz jak się leci jest chatka, tylko nie pamiętam czy przed domem weselnym Szczypy czy za tak na marginesie gdyby ktoś poszukiwał mam do sprzedania pustaki H+H I gatunek, nie pamiętam tylko ile palet ale coś koło 8. Jakby ktoś potrzebował to służę bo muszę się ich pozbyć...proszę pisać na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 10.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 budujecie puławiacy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 10.05.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ostatnio chyba tak troche mniej forum mi jakos tak biednieje a juz było tak pieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cyborg 11.05.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Budujemy a raczej zmagamy się z papierologiąGdzieś umknął nasz towarzysz który dużo wiedział o ytongu nie zdążyłem z nim złapać kontaktu Jak możesz to odezwij się na priva tajemniczy budowniczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melpuławianka 12.05.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Budujemy, budujemy...dlatego czasu mniej na siedzenie na forum U mnie od marca roboty poszły dość szybko - okna z roletami mam już wstawione, elektrykę zrobioną, tynki już zdążyły nawet wyschnąć a teraz jesteśmy na etapie hydrauliki - w całym domu juz są porozkładane rurki od ogrzewania podłogowego, na dniach bedziemy wylewać posadzkę pozdrawiam Zmagajacych się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melpuławianka 12.05.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Mam stemple do sprzedania - zostało 90 szt. - średnia wysokość 2,5 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karollinka 12.05.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 my właśnie rozglądamy się za stemplami, jaką cenę proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 12.05.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 No tak już lepiej. Budować i pisać w miarę możliwości. Może jeszcze jakieś fotki ktoś zdecyduje sie dodać ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komar1-1982 26.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 witam mam parę fotek z budowy - jak je wstawić na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komar1-1982 26.05.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 buduję pod Żyrzynem domek hg-c1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 26.05.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 WitamMusisz wrzucić zdjecia na jakiś serwer np. fotosik. (ew mogę udostępnić swój) a później wkleić w post na takim szarym pasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komar1-1982 26.05.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts