Gość MURATOR-KA 25.09.2003 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 PROSZE O POMOC- POTRZEBNY DOBRY PROGRAM DO ARANŻACJI WNĘTRZ I PROJEKTOWANIA ARCHITEKTONICZNEGO. OPINIE MILE WIDZIANE . ORAZ ADRESY STRON SKAD JE EWENTUALNIE MOŻNA BEZ OBAW ŚCIĄGNĄĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 26.09.2003 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Zupełnie darmowy jest PovRay. Uniwersalny program do modelowania 3-d, o ogromnych możliwościach ale i niełatwy w użytkowaniu. Trzeba najpierw się tego nauczyć a potem włożyć mnóstwo pracy w model. Wyłącznie dla pasjonatów... Można go użyć do wymodelowania swojego domku od wewnątrz i od zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 26.09.2003 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 W miarę prosty jest Arcon 5+, ale intersoft usunął go ze swojej strony, dostępny jest tylko na giełdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgundczyk 26.09.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 W miarę prosty jest Arcon 5+, ale intersoft usunął go ze swojej strony, dostępny jest tylko na giełdzie Dostępny na czym przepraszam?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 26.09.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 MURATOR-KO. Mała prośba, pisz swoje posty małymi literami. Naprawdę łatwiej się taki tekst czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgundczyk 26.09.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 W miarę prosty jest Arcon 5+, ale intersoft usunął go ze swojej strony, dostępny jest tylko na giełdzie Dostępny na czym przepraszam?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 26.09.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 na giełdzie komputerowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterek 26.09.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Arcon5+ jest rzeczywiście prosty, trochę trudniejsze jest 3DStudio MAX ale za to możliwości ma większe, polecam. Można też ściągnąć z netu. Wit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Polecam wymarzony dom II firmy intersoft na bazie Arcona.Cena 69 zł netto.Jeżeli chcesz więcej szczegółów to napisz[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 MURATOR-KA tu jest link dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Ona chyba NIE ROZUMIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 bardzo przepraszam za moje duże literki:( obiecuje się poprawić . Dziękuje wszystkim którzy pomimo złego zachowania z caps lock-em nie ignorowali mnie i odpowiadali. Jeszcze raz bardzo przepraszam. Odnośnie arconu to posiadam od ponad 3 lat, problem w tym iż nie oddaje w pełni projektu,a o aranzacji wnętrza nie wspmne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysioK 26.09.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Chyba z 50-ty raz wspomne: PRO100 z http://www.ecru.plKitchen Draw z http://www.3f.com.pl A do bardziej profesjonalnych zastosowań Archicad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tantric 23.01.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2014 Witam wszystkich. Jestem po raz pierwszy tutaj .Przeczytałem raczej wszystkie możliwe tematy i nie znalazłem tego czego szukam( a może nie umiałem znaleźć , nie wiem ) . Poptrzebuję programu który po wrzuceniu zdjęcia zewnątrz budynku ( już istniejącego ) , pomoze mi wybrać ( zmieniając ) kolor dachu , ściany frontowej , kostki przed budynkiem , futryn drzwi i okien itp . Może to być płatny lub bezpłatny program . Może ktoś mi pomóc ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesz 24.01.2014 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Najdokladniej zrobi to jakis program architektoniczny z wgranym projektem 3d tego domu. Pogladowo mozna zrobic w jakims darmowym programie graficznym pozwalajacym na prace na warstwach. Zaznaczasz np. 1 warstwe jako elewacje, inna kostke, jeszcze okna, drzwi dach i mozna wtedy kazda osobno kolorowac. darmowy np. jest GIMP. A kompletnie prowizorycznie to cokolwiek do wizualizacji kolorow - wielu producentow farb ma aplikacje na telefon/www. Chyba sniezka ma cos takiego do wnetrz, ale co szkodzi wkleic zdjecie domu, zaznaczyc okna/sciany i sie pobawic w malarza Znalazlem na szybko, ale nie moge sprawdzic na tablecie czy toto dziala. http://www.przemaluj.pl/index_1618.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 29.01.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Szanowna Pani,Proponuję skorzystać z funkcjonalnych kreatorów wnętrz dostępnych online na stronach internetowych: http://www.sniezka.pl/pl/kreator-wnetrz/wybor-pomieszczenia oraz http://www.magnatfarby.pl/inspiracje/magnat-kreator/#/wnetrza Wygodne w obsłudze aplikacje umożliwiają wgranie zdjęcia własnego pokoju i stworzenie jego wizualizacji z wykorzystaniem bogatej gamy kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tantric 29.01.2014 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Najdokladniej zrobi to jakis program architektoniczny z wgranym projektem 3d tego domu. Pogladowo mozna zrobic w jakims darmowym programie graficznym pozwalajacym na prace na warstwach. Zaznaczasz np. 1 warstwe jako elewacje, inna kostke, jeszcze okna, drzwi dach i mozna wtedy kazda osobno kolorowac. darmowy np. jest GIMP. A kompletnie prowizorycznie to cokolwiek do wizualizacji kolorow - wielu producentow farb ma aplikacje na telefon/www. Chyba sniezka ma cos takiego do wnetrz, ale co szkodzi wkleic zdjecie domu, zaznaczyc okna/sciany i sie pobawic w malarza Znalazlem na szybko, ale nie moge sprawdzic na tablecie czy toto dziala. http://www.przemaluj.pl/index_1618.htm Dzięki za info . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts