Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

opinie na temat kotłów z podajnikiem tłokowym

JAKI KUPILIBYŚCIE KOCIOŁ!!!!!!!  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. JAKI KUPILIBYŚCIE KOCIOŁ!!!!!!!

• z podajnikiem t

Recommended Posts

Jestem pierwszy raz na tym forum więc wszystkich pragnę gorąco powitać.

Mam kilka pytań odnośnie pieców [kotłów] z podajnikiem tłokowym.

pytanie pierwsze: Czy to prawda, że kotły z podajnikiem tłokowym trochę kopcą :roll:

pytanie drugie: Jak spisują się w eksplautacji kotły STALMARK! :oops:

trzecie pytanie: Jakie są opinie na temat kotła KMG-1

czwarte pytanie: Czy w tych kotłach mogę ustawić temperature poniżej 60'c lecz nie niżej niż 55'c [ czy to nie przyczynia się do przedwczesnej korozji]

I jeszcze wielka prośba czy moglibyście mi podać jeszcze innych producentów kotłów.

Pozdrawiam wszstkich i liczę na rychłą odpowiedź.

Pozdro Piotrek :D :p :lol:

[/b]

A Pan widział, co pisze pod nickiem?? Pewnie nie, więc przytoczę: "WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi"

Kocioł stalmark - google znajduje mi 20 postów

KMG - google znajduje mi 4 posty

czytał Pan?

Inni producenci? Hmmm

na ogólne hasło 'kotły' google daje mi na forum 319 postów i pierwszy z nich ma "Ziębiec" w tytule. Drugi ma następujące nazwy "IMMERGAS, FEROLLI, HOVAL, JUNKERS". Trzeci pojazuje "de dietrich"

Lecz nie wiem dokładnie o co to chodzi WITAJ nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi.

Proszę o wyjaśnienie ponieważ nie znam się na tym forum.

Proszę otworzyć sobie ten wątek, poogladać i poczytać dokładniej. Zobacz co masz pod swoim nickiem a co jest pod innymi nickami osób odpowiadających.

Ogólne przesłanie brzmi - nie wal z nowym pytaniem od razu na forum, bo pewnie z milion razy był już omawiany i łatwo znajdziesz odpowiedż.

Jak widziałeś - proste wyszukanie i masz praktycznie to o co pytasz. Więc, "nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi"....