retrofood 29.07.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 w operze jest coś do ściąnięcia ja mam operę i dzieciska ściągają mp3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 04.08.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 w operze jest coś do ściąnięcia ja mam operę i dzieciska ściągają mp3 i zasłony też ściągnęły chyba , bo tylko odsłony som teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 04.08.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 w operze jest coś do ściąnięcia ja mam operę i dzieciska ściągają mp3 Nie krzycz o tym tak głośno, bo ostatnio się wzięli (i dobrze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.08.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 A mam to gdzies i nie zamierzam oszczedzac - niech sie inni martwia. Najlepiej ci specjalisci co krecili kredytami hipotecznymi. i nakrecali ekonomie tylko, że sprawiedliwości na tym świecie nie ma... "po nas choćby potop"? oj Lumpie, nie chodzi o to, że zapłacisz za zużytą wodę tylko o to, że jej dla innych może zabraknąć proponuję trochę mniej niefrasobliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 11.08.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 kupować w sklepach internetowych a nie w sklepach dla idiotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 12.08.2008 02:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Jasia, Ty mnie tylko nie......nie... nie .....terroryzuj mnie., ja Cie prosze ...., ze dla innych nie starczy ! ! ! ! ! ..... a nie wiesz, ze to grzech rozcienczac ????? !!!!!! Pan tworzy rzeczy doskonale nie po to zeby je czlowiek niszczyl bezmyslnie ! ! Rece mi sie zaczely trzasc ze zdenerwowania.... Ta woda nie zostala zuzyta, jak Pan nakazuje w Pismie, tylko wylana....wylana ! Za to czeka ogien piekielny i meki wieczne ! ! Kazdy student/ka pierwszego roku UW przechodzi na wiare przekazywana od pokolen, ze sie nie rozciencza i jest jej wierny do grobowej deski, amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.08.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Dzieci, uspokójcie się, nie po to zakładałam neutralny jak mi się wydawało wątek, żeby tu też w końcu doszło do kłótni... Wrzućta na luz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.08.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Jasia, Ty mnie tylko nie......nie... nie .....terroryzuj mnie., ja Cie prosze ...., ze dla innych nie starczy ! ! ! ! ! ..... a nie wiesz, ze to grzech rozcienczac ????? !!!!!! Pan tworzy rzeczy doskonale nie po to zeby je czlowiek niszczyl bezmyslnie ! ! Rece mi sie zaczely trzasc ze zdenerwowania.... Ta woda nie zostala zuzyta, jak Pan nakazuje w Pismie, tylko wylana....wylana ! Za to czeka ogien piekielny i meki wieczne ! ! Kazdy student/ka pierwszego roku UW przechodzi na wiare przekazywana od pokolen, ze sie nie rozciencza i jest jej wierny do grobowej deski, amen. ależ ja się nie kłócę! ja pytam... o so chozzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 18.08.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 taka ciekawostka z życia wzięta - znajomi Ikea-maniacy przy wizycie w sklepie zawsze kupują hot-dogi - 2 w czarnym opakowaniu i jeden w czerwonym. po wyjściu ze sklepu zamieniają się papierkami i ten sposób mają dostęp do cebulki i ogórków ..... i 2 złote w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.08.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Yyyy możesz wyjaśnić o co biega z tymi papierkami i ogórkami??? Bo ja nie czaję nic A hot-dogi z Ikei lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 19.08.2008 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 są dwa rodzaje papierków do hot-dogów hot dog za 1 zł - tylko z musztarda i ketchupem - papierek z czarnymi napisami hot dog za 2 zł - jw. + prażona cebulka i ogórki wszystko nakłada się samemu - więc jeden zawsze ma z czerwonymi napisami - nałoży sobie wszystkiego i daje papierek full wypas następnemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.08.2008 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 To już chyba wykracza poza oszczędność To taka... wiocha trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 19.08.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 no jasne że wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.08.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A teraz dla odmiany najnowszy hinduski sposób na oszczędzanie: Rząd indyjskiego stanu Bihar już wie jak przeciwdziałać skutkom rosnących cen żywności i jednocześnie uratować zbiory zboża. Swoim obywatelom władze zaleciły jedzenie... szczurów. (...) Szczurze mięso jest zdrową alternatywą dla kosztownego ryżu czy zboża. W planach jest nawet wprowadzenie go do menu w restauracjach. No comments Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 19.08.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 A teraz dla odmiany najnowszy hinduski sposób na oszczędzanie: Rząd indyjskiego stanu Bihar już wie jak przeciwdziałać skutkom rosnących cen żywności i jednocześnie uratować zbiory zboża. Swoim obywatelom władze zaleciły jedzenie... szczurów. (...) Szczurze mięso jest zdrową alternatywą dla kosztownego ryżu czy zboża. W planach jest nawet wprowadzenie go do menu w restauracjach. No comments Jedni jedzą żaby, inni ślimaki, inni kury, inni konie, a ci sobie szczury będą zapodawać. Pewnie gdybyś nie wiedział co jesz, to byś ze smakiem takiego szczurka skonsumował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 19.08.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Można się dziwić Hindusom szykującym siędo jedzenia szczurów, ale oni mają bardzo poważny problem W ostatnich latach na skutek zmian klimatycznych postępuje proces pustynnienia. Mamy teraz u nas na zakładzie informatyczkę z Hajdarabadu, która z dużym niepokojem opowiada o tym - ona jest z jakiejś tam lepszej kasty, głód jej nie grozi, ale sytuacja pogarsza sięz każdym rokiem...to już nie chodzi o oszczędność, chodzi o przeżycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 20.08.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Jedni jedzą żaby, inni ślimaki, inni kury, inni konie, a ci sobie szczury będą zapodawać. Pewnie gdybyś nie wiedział co jesz, to byś ze smakiem takiego szczurka skonsumował. wesoła anegdota kulinarna znajomy za czasów prl-u był na praktykach w jakimś kombinacie rolniczym. Władzę sprawowała kobita taka że bez kija nie podchodź bo ugryzie. na koniec praktyk uczestniczył w kastrowaniu prosiąt - z kumplami pozbierał co powycinali i zrobili z tego gulasz. Potrawkę podali szefowej w podzięce na opiekę. Jak wyjeżdżali powiedzieli jej co jadła. podobno nieźle ją to rozPawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.08.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 To znaczy trzeba ufać kucharzowi i nie mieć z nim na pieńku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tujajestem 25.08.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 a wracając do oszczędzania.... poradźcie mi jak tu oszczędzić na jedzeniu, mam w domu trzech chłopów i już nie daję rady targać tego żarcia, gotować i potem sprzątać..... już nawet nie mówię ile to kosztuje w depresję wpadne lada dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.08.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 a wracając do oszczędzania.... poradźcie mi jak tu oszczędzić na jedzeniu, mam w domu trzech chłopów i już nie daję rady targać tego żarcia, gotować i potem sprzątać..... już nawet nie mówię ile to kosztuje w depresję wpadne lada dzień Podobno im większa rodzina tym większa oszczędność z kupowania i gotowania większych porcji Można zawsze kupowac w promocji "3 w cenie 2" Na opiekunce można przyoszczędzić, bo tylko jedną do trójki wziąć A tak na poważnie to trzymam kciuki i wysyłam pozytywną energię, bo na samą myśl przez co przechodzisz zastanawiam się nad odklejaniem tego plastra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts