głowacki robert 22.07.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Niebawem zaczne budowę domku ok.100m z przeznaczenie na dom letniskowy,chociaż zalezy mi by spelniał warunki całorocznego.Nie wiem z czego budowac z Ytonga czy z ceramiki?Może ktoś życzliwy odpisze,bo sam miał kiedys podobny problem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 22.07.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Jesli ma byc sciana jednowarstwowa to buduj Ytongiem.Ale musisz miec dobra ekipe ktora sie na tym zna.A Ytong sprowadz sobie z Niemiec ,bedzie o 30 % tanszy.Zajmuja sie tym sklady z terenow nadgranicznych ,znajdziesz na Allegro.Xella w Polsce zdziera,sam sie o tym przekonalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 22.07.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Robert, a przeczytaj co masz napisane pod nickiem w stopce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ZW 05.08.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Z długiej i jałowej dyskusji Ytong vs ceramika nowy nie ma szans wyciągnąć sensownych wniosków. Zresztą sytuacja być może zmieniła się przez ostatnie kilka lat kiedy te wątki były żywe. Ad rem pytanie do Roberta:Dlaczego Ytong a dlaczego ceramika ? Na pewno miałeś jakiś powód aby ograniczyć możliwości do tych 2 technologii. z własnych doświadczeń:Ytong pomógł mi rozwiązać w/w problem przesyłając ofertę po której prawie umarłem ze śmiechu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts