Gość Bećka 26.09.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Nie wiem jaki wybrać wkład kominkowy. Jedni mówią że żeliwny jest dobry, a inni że zs stali dłużej trzymają ciepło. Czy to prawda że w żeliwnych trzeba co kilka sezonów wymiweniać spoiny bo pękają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Ponoć bardzo dobre są polskie Tarnavy. Jakość podobna do Yotula, ale dwa razy tańsze je się decyduję na Tarnavę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Bećka 26.09.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Dzięki. Czy ktoś ma jakieś inne propozycje? Pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 26.09.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Bećka - poszukaj na forum o kominkach. Wiele osób już się tam wypowiedziało. W razie wątpliwości pytaj dalej. Ja dla odmiany mam stalowego Hajduka-jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts