arturcargo 22.07.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Witam, Opisze po krotce moj problem. Otoz wygluszylem sobie sciane w sypialni plyta korkowa, poniewaz kolor i struktura korka mi nie odpowiadala polozylem na nim tapete. Jednakze po pol roku tapeta zaczyna odchodzic:-( Jest to juz tak denerwujace ze postanowilem ja calkiem zerwac. Moje pytanie jest nastepujace co polozyc na korek aby to ladnie wygladalo no i sie trzymalo Czekam na rady i opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.07.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A może coś więcej o tym korku. Jak jest wykończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 22.07.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A może coś więcej o tym korku. Jak jest wykończony. Tapetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.07.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A może coś więcej o tym korku. Jak jest wykończony. TapetąNie musiales tak zaraz zdradzac ukrytych szczegolow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.07.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A może coś więcej o tym korku. Jak jest wykończony. Tapetą boskie ale temat mnie tez interesuje - ja co prawda nie mam korka na scianie ale mam "akustyczna" sciane w sypialni - i sasiadow słysze (co pozwala mi sie domyslac ze sasiedzi słysza i mnie ) chce sciane wyciszyc - chyba korkiem ? ale nie wyobrazam sobie wizualnie korka na scianie jakas wieksza obudowa - odpada bo sypialnia niewielka i kazdy cm (jak to w sypialni ) sie liczy. mysle o fajnej tapecie - mam nawet sporo pomyslow ale jak nie tapeta to chetnie poznam inny pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 23.07.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 A może coś więcej o tym korku. Jak jest wykończony. Tapetą Ok - nie zrozumieliśmy się. Czy jest to korek kore, czy jest dodatkowo na przykład polakierowany. I dopiero na to tapeta. Może po prostu wykończenie korka powoduje, że klej tapety się odkleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturcargo 23.07.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Jest to czysty korek, nie lakierowany. I na to poszla tapeta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturcargo 29.07.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 No i jak. Nikt nie ma zadnego fajnego pomyslu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reng 29.07.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 może tapeta z włókna szklanego i na to gładź i pomalować. albo siatka na kleju, gładź i pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturcargo 30.07.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 No niezly pomysl tylko pytanie. Jakiego uzyc kleju aby tapeta nie odeszla od korka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.07.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 No niezly pomysl tylko pytanie. Jakiego uzyc kleju aby tapeta nie odeszla od korka???Może porozmawiaj z jakimiś parkieciarzami. Oni na łączeniu drewno - płytki bardzo często wklejają korek. Pewnie znają coś, co dobrze klei się do korka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 30.07.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 w temacie korka niewiele mogę doradzić, jeśli chodzi o wytłumienie hałasu to jest materiał, którym wykładane są urządzenia nagłaśniające. Tani nie jest ale dobrze tłumi hałas. Najlepiej popytać w dobrych sklepach muzycznych, albo tam gdzie się taki sprzęt naprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturcargo 31.07.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Bardzo dziekuje za wszystkie porady;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts