eelii 20.10.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.10.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Igma, w mojej Salsie też są 4 okna z salonu, tyle że moje dwa boczne się nie otwierają, ale wrażenia są super , Schody też wylewałam betonowe, nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 27.10.2008 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Masz 4 okna? Nie zauważyłam, bo na żadnym ze zdjęć które mam nie widać tego, ale będę wdzięczna jeśli podeślesz fotkę, chciałabym zobaczyć jak to wygląda.Schody rzeczywiście masz piękne, ja ciągle zastanawiam się jakie zrobić bo jedne i drugie mają swoje zalety. Wcześniej pisałam, że zamienię schody na betonowe, ale jeszcze nie jestem tego pewna.Na PW wyślę Tobie adres mailowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 28.10.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Uprawomocniło się już Wam pozwolenie na budowę ?Jeśli nie, to pamiętajcie, żeby wpisy dokonywać po dacie uprawomocnienia się PnB. Pamiętajcie też o zgłoszenie do Powiatowego Inspektoratu na 7 dni przed uprawomocnienieniem się PnB. Przepraszam za to ględzenie, ale lepiej być kutym niż jakiś życzliwy nakapuje....Życzę powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 04.11.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dzięki za pomoc eldorado, gdyby nie Ty złożylibyśmy zawiadomienie o rozpoczęciu prac dopiero po uprawomocnieniu się Pnb i znowu trzeba by czekać 7 dni, a tak to już od wczoraj możemy BUDOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eldorado 04.11.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Drobiazg, sam to przechodziłem 3 miesiące temu, tak więc jestem na bieżąco. Jeszcze raz gratuluję i aby pogoda dalej była łaskawa, jak do dzisiaj, bo właśnie zaczęli mi foliować dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 05.11.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Piękne ławy.Wykop równy,chyba ręczna robota? My też mamy zamiar wrzucić grosiki(z naszego wesela,które rzucali nam pod koścołem:) na szczęście.Dobry pomysł.Życzę pogody.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 05.11.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Wykop równy bo kopaliśmy specjalną łopatą http://foto3.m.onet.pl/_m/f0a4ec8ecd312f5926b60f4f0445697b,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 05.11.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 To jak Wam już niepotrzebna,to może odkupię ,bo też chcę mieć taki ładny wykop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 05.11.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Jeśli wygrasz jutro 40 000 000 to jakoś się dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 05.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 gratuluje rozpoczęcia budowy i życzę dobrej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 06.11.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Witajcie, od jakiegos czasu śledzimy Wasz dziennik, życzymy postępów...My również zaczęliśmy w podobnym terminie... trzymamy kciuki za pogodę i życzymy wszystkiego naj...Będziemy zaglądać do Was...Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 06.11.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Witajcie Miło nam, że odwiedziliście nasz dziennik Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 06.11.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Widzę,że dużo wyborów macie za sobą.Nieźle.Kominek fajny i na pewno będzie praktyczny.Ja też myślę o odkurzaczu centralnym.Na pewno zamontuje rurki i gniazda.Koszt ok.300 PLN,a jeśli finansowo będzie mnie stać to wtedy dokupię jednostkę centralną.Myśle,że tak czy inaczej warto zrobić instalację pod O.C.Tak samo ze zmywarką.Na początek chyba nie będziemy zakładać ,ale wodę i odpływ zostawimy i szafkę dostosujemy tak,żeby tylko ewentualnie później zamontować. Pozdrowieniai oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 06.11.2008 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Widzę,że dużo wyborów macie za sobą.Nieźle.Kominek fajny i na pewno będzie praktyczny.Ja też myślę o odkurzaczu centralnym.Na pewno zamontuje rurki i gniazda.Koszt ok.300 PLN,a jeśli finansowo będzie mnie stać to wtedy dokupię jednostkę centralną.Myśle,że tak czy inaczej warto zrobić instalację pod O.C.Tak samo ze zmywarką.Na początek chyba nie będziemy zakładać ,ale wodę i odpływ zostawimy i szafkę dostosujemy tak,żeby tylko ewentualnie później zamontować. Pozdrowieniai oby tak dalej Pewnie, że warto. Nie wspomniałam jeszcze o reku, który też będzie, spory koszt, ale podobno warto. Zmywarka to dla mnie podstawa, teraz myję ręcznie i mam już po... tego stania przy zlewie, koszmarrrrrr człowiek dużą część życia straci myjąc naczynia 6 lat temu adaptowaliśmy dla siebie poddasze w domu teściów mamy już jakieś doświadczenie co jest potrzebne bardziej a co mniej, co warto kupić dobrze a co można taniej, jakieś błędy na pewno się pojawią, ale będą ograniczone do minimum, a już przynajmniej na to liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madison22 11.11.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Witam, czytam wasz dziennik i kibicuje. My jeszcze nie budujemy(formalnosci),ale podobnie jak Ty adoptowalismy poddasze u moich tesciow i teraz nie wyobrazam sobie mieszkania nigdzie indziej, tylko w domku. Przed nami jeszcze dluga droga do budowy wlasnego,ale czas czekania umila mi czytanie dziennikow z budowy.Zycze wszystkiego dobrego.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 11.11.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Witamy Tak mieszkanie w domku to jest to,a gdy jeszcze ma się swój kawałek ziemi/podwórka to znaczy, że marzenia się spełniły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj2008 14.11.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Igma,te 4 okna na ogrÓd naniesione na projekt wyglądają fajnie.My planujemy w tym miejscu wykusz z drzwiami jak w projekcie tj.210 i boczne ,,skrzydła'' 90.Trzymam kciuki za krótką i łagodną zimę, oby mury pięły się do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 14.11.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Hej annaoj2008 Dzięki temu, że zrobisz wykusz, zyskasz troszkę przestrzeni w domku Od wczoraj kładą bloczki, zrobili 5 warstw, ale to zdecydowanie za mało, do ściany przy garażu trzeba będzie położyć jeszcze jedną, a na drugiej to ze 2 warstwy. Robota idzie pomału, ale do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj2008 15.11.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 Nawet te 5 warstw to już cóś .Pogodę zaklinajmy wszyscy razem a będą postępy.Murarze pewnie czują oddech zimy i będą się sprężać. Latem niektórym wydaje się, że mają dużo czasu Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts