Mariusz22 17.11.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 igma widać już kawał dobrej roboty, sam wiem dokładnie jak to jest bo nioedawno skończyłem prace przy fundamentach Fakt to dopiero początek ale z każdym bloczkiem bliżej końca prac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.11.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] witam wszystkich . Widze że wielu salsowiczów zamyka kuchnię i nie wiem dlaczego otwarta jest super ,mała wysepka na środku dwa barowe krzesełka i można jeść śniadanko zawsze mi się taka marzyła .Łazienka na górze jest dość duża i wanna narożna na pewno mi się zmieści,tyko że my podnieśliśmy ścianę i ten skos nie jest tak nisko ,a dom nie stracił na swoim wyglądzie . bardzo bym chciała pokazać wam jak to wygląda ,ale z moim komputerem jest coś nie tak ,morze spróbuję od znajomych wkleić zdjęcia . Obiecałam to kiedyś na forum jak kupiliśmy projekt salsy . Witam oczywiście nowych,bo ja na szczęście już do nich nie należę http://forum.muratordom.pl/uzytkownik69317.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 21.11.2008 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Zamykamy kuchnię nie całkowicie ale, w dużym stopniu ( wejście do kuchni będzie od salonu i od holu ). Nie wiem czy inni zamykają kuchnię i dlaczego to robią my wybraliśmy takie rozwiązanie przede wszystkim z dwóch powodów. Po pierwsze mieszkamy teraz w domu gdzie mamy otwartą kuchnię połączoną z salonem i dużym minusem jest to, że gdy gotujesz czy sprzątasz (smażenie, mycie naczyń, czy nawet włączony czajnik elektryczny, mikser itp.itd. ) w kuchni to osobą która ogląda telewizor musi zwiększyć fonię w tv o jakieś 5-10 stopni ( banalne? no cóż każdemu przeszkadza co innego ) Drugi powód jest taki, że w ten sposób zyskamy miejsce (dodatkowa ściana ) na powieszenie telewizora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 30.11.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Ten Twój pomysł to raczej nowatorski.Ciekawy.Oddzielone zostanie ta bardziej intymna częśc łazienki od reszty.Ciekawe.Muszę to przemyśleć.Chociaż ja chciałem mieć jeszcze prysznic na górze.Ale powiększam łazienkę o pół metra,może więc cośpodbnego wymyślę.Pomysł warty przemyślenia. A pogodą się nie przejmuj.Ja jak się przejmowałem moim pierwszym geodetą ,który mnie ewidentnie roboł w konia,to mi pierwsze siwe włosy wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 30.11.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Myślałam dużo o tej łazience, bo nie jest duża, ma skosy i jeszcze wymyśliłam sobie wannę z kabiną prysznicową (co uniemożliwia postawienie jej pod skosami) i znalazłam zdjęcie łazienki ze ścianką dzielącą. Tak mi się ten pomysł spodobał, że na dzień dzisiejszy nie wyobrażam innego rozwiązania Niedużą kabinę prysznicową będę też miała, ale na dole. Mam już sporo pomysłów na łazienkę, ale do ich realizacji jeszcze sporo czasu. Za kilka miesięcy mam nadzieję pokazać Wam moją łazienkę (już gotową) i wtedy będzie można oceniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 30.11.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Szukaj więcej inspiracji.Bedzie można coś od Ciebie ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 30.11.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 30.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Ja też szukam inspiracjii na górną łazienkę ale jakoś nic ciekawego znależć nie mogę.Chyba dopiero jak ją zobczę na żywo to Mnie zainspiruje do urządzenia jej wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 30.11.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Ja też szukam inspiracjii na górną łazienkę ale jakoś nic ciekawego znależć nie mogę.Chyba dopiero jak ją zobczę na żywo to Mnie zainspiruje do urządzenia jej wnętrza No i nie mówiełem? Następna kobita tylko ja jeden ,RODZYNEK.Chyba nicka zmienię Poradzisz sobie Burifanek.Mi się spodobała ta fotkazdzienneika @Igmy.Ciekawie zabudowany kibelek i bidet.Odsunite od ścianki kolankowej przez zabudowę z półeczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 06.12.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Gdyby ktoś był zainteresowany to więcej zdjęć można będzie zobaczyć - teraz i później - w albumie; ( do którego odnośnik w podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inzynierooo 07.12.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Widze że podobnie jak u mnie nie dajecie się złej pogodzie i bardzo dobrze. Zadna pogoda nie straszna jak się widzi postępy poczynione przy domku. Ile zamierzacie jeszcze zrobić w tym roku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 07.12.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Budujemy do końca tego roku i od samego początku następnego Jeśli będą jakieś przerwy to tylko spowodowane naprawdę niesprzyjającą pogodą lub wybyciem ekipy na inną budowę - bo to czasami się zdarza. Na połowę stycznia mamy umówioną ekipę od dachu A teraz kiedy już powstają ścianki to jest czym oko nacieszyć Dużo teraz decyzji przed nami co do okien, drzwi i ścian ( robimy kilka zmian ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soltissimus 08.12.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Do góry, niech się pnie do góry I tak 3mać. Cieszę się, że są tu też ludzie z lubuskiego W styczniu dach... Brawo!!!!!!!! Ja po zakończeniu dachu robię przerwę do... nie wiem... kwietnia? Niech siądzie i przewietrzy się. Ale domek ładny Najbardziej podoba mi się miejsce na hokery, ale z moją słaba, silną wolą... Powodzenia życzymy i samej radości z budowy i życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 09.12.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Te tarasowe na 4 metry to dość szerokie.Nie boisz się ,że salon taki mało ustawny bedzie?Zostanie Ci po ok 130 cm z każdej strony.A 400 cm na 4 okna to trochę za dużo.Myslę,że wystarczy spokojnie 360 na surowo,a może być nawet mniej i 4 skrzydła wejdą.Im szersze będzie okno balkonowe,tym mniej stabilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 09.12.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Czy będzie mało ustawny? - Nie, przecież to, że będzie tam okno nie znaczy że pod oknem nie może stać np.sofa, stół czy krzesła . Jak będę miała chwilkę to postaram się znaleźć jakieś zdjęcie, które oddawało by nasz pomysł Też myślę, że wystarczyło by 360cm, ale za późno się zorientowaliśmy, bo już murarze wymurowali tą ścianę, nie będziemy jej burzyć, będzie dobrze Chcieliśmy zrobić ogród zimowy, a ponieważ jest to bardzo droga sprawa, to wstawimy szerokie okna w salonie. Takie okna są dodatkowo wzmacniane, więc nie boję się o jego stabilność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.12.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 http://i210.photobucket.com/albums/bb218/commentsjunkie/newyear/champagne-new-year.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 31.12.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Dziękujemy za życzenia Wszystkim Wam życzymy Szczęśliwego Nowego Roku 2009 Samych pogodnych dni na placu budowy http://www.chromaluna.com/content/holidays/newyear/ChampagneNewYears1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.12.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 raz jeszcze Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i te trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku w nadchodzącym Nowym Roku http://i287.photobucket.com/albums/ll149/glittergn/newyear/newyear007.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 13.01.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Witam serdecznie w nowym roku, życzę wam aby spełniły się wszystkie wasze marzenia. Drzwi są prześliczne, strasznie mi się podobają w szczególności takie z bocznym naświetleniem, niestety my możemy założyć zwykłe bez naświetleń , bo otwór został na takie właśnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 13.01.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Dawno nie zaglądałem do Was,a i system mnie zawiódł i nie przysyłał mi wiadomości.Drzwi fajne.U mnie też wymiarowo będą podobne.Budujcie szybko może coś od Was ściągnę jeszcze Bo pomysł z łazienką górną dał mi do myślenia i na pewno coś podobnego zrobię.Powodzenia,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts