igma 14.01.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 eelii dziękujemy za życzenia W drzwiach się zakochałam od pierwszego wejrzenia. W projekcie mamy nawet dwa naświetla po bokach,ale wystarczy nam jedno tym bardziej, że te drzwi sprawiają wrażenie jakby naświetla były dwa Zleciliśmy robotę stolarzowi z Urzut to nawet niedaleko od Ciebie chyba zlecimy mu też zrobienie schodów langerob25 mój system też często zawodzi, nie dochodzą wszystkie powiadomienia. Szukam inspiracji cały czas, to zaglądam do znajomych to znowu biegamy po casto innych. Decydujemy już jakie będziemy chcieli parapety wewn. i zewn. itp. Na dole chcemy położyć deskę, (nie panele), wczoraj byłam u koleżanki i bardzo spodobała mi się podobna do tej płytka chodzi mi o to, że imituje marmurową płytę http://www.paradyz.com.pl//images/collections/big/0223_3.jpg chciałabym ją mieć w holu i nawet częściowo w salonie, np. w salonie dwa rzędy płytek przy ścianach (brzegach) No i schody będziemy mieć jednak drewniane, chcielibyśmy też zabudować wnękę pod schodami,podobnie jak jest w oryginalnych wizualizacjach salsy, będzie tam schowek, do którego można wrzucić wszystko gdy się okaże, że nagle przychodzą goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 14.01.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 o, jesteśmy na drugiej stronie nie spodziewałam się, że to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz22 14.01.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Igma mam pytanie i wyczytałem że robicie schody betonowe czy masz może rysunek zbrojenia takich schodów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 14.01.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 hej Zmieniliśmy decyzję co do schodów, właśnie dwa posty wyżej pisałam, że robimy drewniane Więc niestety nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz22 14.01.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Sorki nie doczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 14.01.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 26.01.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam igma prace postępują a Ty widzę z meterkiem biegasz nic się nie martw jakoś się pomieścisz pomyśl o tych co mieszkają w blokach jakie mają malutkie łazieneczki i kuchenki a czasami nawet bez okien co jeszcze pomniejsza takie pomieszczenia a u Ciebie okienek nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 26.01.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Łajne zdjecia, ładnie widac jakie duze sa pomieszczenia, fakt nie sa za duze , ale jak nie zagracisz meblami to nie bedzie tak zle , tak mysle, takie mieszkanie w bloku z wlasnym podworkiem heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 26.01.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam igma prace postępują a Ty widzę z meterkiem biegasz nic się nie martw jakoś się pomieścisz pomyśl o tych co mieszkają w blokach jakie mają malutkie łazieneczki i kuchenki a czasami nawet bez okien co jeszcze pomniejsza takie pomieszczenia a u Ciebie okienek nie brakuje hehe z meterkiem niestety trzeba biegać, jak sami nie dopilnujemy to się okaże, że wszystko ma inne wymiary niż powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 26.01.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Łajne zdjecia, ładnie widac jakie duze sa pomieszczenia, fakt nie sa za duze , ale jak nie zagracisz meblami to nie bedzie tak zle , tak mysle, takie mieszkanie w bloku z wlasnym podworkiem heheh ciasne ale własne Jak to dobrze być w grupie ludzi budujących ten sam domek, jeden drugiego wspiera Salsowicze trzymajmy się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eelii 26.01.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 No no domek rośnie, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 28.01.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No pięknie.Jakby nie patrzeć to macie już dach nad głową Powodzenia dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 28.01.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 heh jechali, jechali i wreszcie dojechali i nawet się nie zakopali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 29.01.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Widzisz strop już masz a tak się martwiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 31.01.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 No,no.Już niedługo daszek będzie i Salsa nabierze kształtów.Chciałbym być na tym etapie.A co to za dachóweczka i jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 31.01.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2009 Już niedługo 9 lutego maja przyjść fachowcy od dachu. Dachówka w dzienniku pokazana - Koramic reńska cosmo miedziano-brązowa. Mamy też jedną u siebie, jak będę miała moment to zrobię real foto, bo piękna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 03.02.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No igma widzę że też powiększasz przedpokoik u góry My też tak chcemy zrobić żeby więcej miejsca zyskać bo po co taki duży otwór zostawiać.Budujcie szybciutko bo przynajmniej dla Nas co jeszcze nie zaczęliśmy każdy pomysł wart zastanowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 03.02.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Tak. Powiększyliśmy przedpokój na górze, w zasadzie to mój mąż o tym zadecydował, obyśmy tylko nie żałowali Boję się jedynie, żeby nie było problemów z wnoszeniem większych sprzętów, bo w codziennym użytkowaniu na pewno będą ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 03.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Igma możesz podać jakie wymiary ma ten otwór z klatki schodowej chodzi Mi o długość szerokość i to samo tego mniejszego otworu.Odnosnie strumyka a gdzie on jest u Ciebie bo nie zauważyłam.Gratuluję postępów prac już bliżej niż dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 03.02.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Wymiary klatki schodowej podam ci jutro. Strumyk jest w naszym lasku ( z tyłu domu mamy własny las ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts