langerob25 05.04.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Już się boję tego tynkowania, nie wiem czy to my powinniśmy zabezpieczyć okna i drzwi czy zrobią to tynkarze Dzięki i zapraszam ponownie, pozdr. Albo ich przypilnować przy tym,albo zrobić to samemu. Zwłaszcza ,że okna z okleiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 10.04.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam.Miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,Zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.Pracy, która pomaga żyć.Wiary, aby napełniała Wasze serca radością i pokojem.Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychaći Szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie. Wielkich Dni, po Wielkiej Nocy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 20.04.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No rzeczywiście chyba dobrze Ci się wydawało.Coś zalatuje fioletem.A reszta w jakim będzie kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 25.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Widzę że masz już tynki w środku szybko się wykańcza ta Wasza Salsa tylko pozazdrościć,musicie chyba nieżle poganiać robotników bo jak zdjęcia oglądam to czasami uwierzyć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 25.04.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Dla robotników nadszedł najlepszy czas/pora roku, mają dużo zleceń więc się uwijają, żeby jak najwięcej zleceń złapać; poza tym dzień dłuższy, więcej można zrobić. Tynkarzom praca zajęła tydzień, wypożyczaliśmy specjalny agregat do maszyny, do tynków co znaczyło 100 zł za dobę dlatego cieszymy się, że tak szybko im poszło. Teraz mamy przestój, nie możemy znaleźć fachowca, który zrobiłby nam całą hydraulikę, dlatego nie wiem kiedy ruszymy do przodu. Zrobiliśmy sami drenaż; dzisiaj robiliśmy oprysk, żeby nam nie rosły na działce żadne krzaczory i od jakiegoś czasu w wolnych chwilach robimy plac zabaw dla naszej pociechy. Ja dzisiaj myłam okna, czyściłam po tynkach zewnętrznych i wewnętrznych - mam dosyć. Panowie od ocieplenia zewnętrznego tak ufajdali nam okna, że doczyścić nie mogę. Ci od tynków wewnętrznych ładnie zabezpieczyli okna i drzwi, po nich to tylko przetarłam w niektórych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 27.04.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 idziecie jak burza! elewacja wyszla sliczna teraz szybko sie ''wykanczaj'' i wklejaj duzo zdjec dla kibicow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 27.04.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam serdecznie....Gratuluje pieknego domku;) bardzo podobają mi sie drzwi zewnętrzne i chciałabym zapytać o ich wymiary....dziękuje z góry pozdr.Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 27.04.2009 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 idziecie jak burza! elewacja wyszla sliczna teraz szybko sie ''wykanczaj'' i wklejaj duzo zdjec dla kibicow Dzięki Za kilka dni zaczniemy hydraulikę, ale co z tego prądu ciągle nie ma i nawet nie można sprawdzić czy elektryka dobrze położona, nie wiem jak to będzie z hydrauliką, też przecież potrzebny jest prąd żeby sprawdzić czy jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 27.04.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam serdecznie.... Gratuluje pieknego domku;) bardzo podobają mi sie drzwi zewnętrzne i chciałabym zapytać o ich wymiary.... dziękuje z góry pozdr.Dorota Dziękuję Rozumiem, że pytasz o te drzwi od frontu one mają 100 cm a naświetle ma 50cm Drzwi robione u stolarza więc tak naprawdę to mogę mieć też inne wymiary, na pewno można by się dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 29.04.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 ok,dzieki bardzopozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 26.05.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Igma mozesz podac mniej wiecej koszty ogrzewania podłogowego na parterze? Chcemy je zakladac ale nie wiemy jaki to koszt w Salsie w porownaniu ze zwyklymi grzejnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 26.05.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Igma mozesz podac mniej wiecej koszty ogrzewania podłogowego na parterze? Chcemy je zakladac ale nie wiemy jaki to koszt w Salsie w porownaniu ze zwyklymi grzejnikami Niestety teraz nie wiem jaka to jest różnica, ale się dowiem i dam Ci znać. Nie było to dużo. Jestem zdania, że grzejniki szpecą salon, no chyba, że mowa o tych ozdobnych, ale to już jest droga przyjemność Do kiedy musisz się zdecydować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 26.05.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Nie spieszy mi sie, bedziemy robic ogrzewanie dopiero na przyszla wiosne, pytam juz teraz , bo wspomnialas o podłogówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 27.05.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Jak tylko będę miała wszystkie faktury za hydraulikę ( max do połowy czerwca) to wyliczę koszt podłogówki i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KUZMA 27.05.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 05.06.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Podłogówka się robi widzę przeczytałam że dajecie grzejnik w łazience będzie dodatkowo oprócz ogrzewania podłogowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 06.06.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Tak. W łazienkach będzie ogrzewanie podłogowe + drabinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 06.06.2009 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Są już wylewki? Teraz już zostanie Ci typowo kobieca praca.Kolory,podłogi,potem zasłony.Chciałbym być na tym etapie,a już napewno moja żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igma 07.06.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Jeszcze nie ma wylewek, mamy termin na koniec przyszłego tygodnia. Obawiam się, że jeszcze sporo poprawek zanim zaczniemy coś bardziej "kobiecego". Z całą pewnością po wylewkach zakończy się już kolejny etap, do którego nie chciałabym już wracać, ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 07.06.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Przede wszystkim jestem pod niesamowitym wrażeniem stopnia Twojego zorganizowania. Wiele z tego sobie "zapożyczyłam" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts