Ania i Heniu 22.07.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Interesują mnie meble dla dzieci MEBLIK . Czy ktoś może posiada? Czy sprzedawane są tylko w zestawach?A może jakieś fotki? Chciałabym umeblować ciekawie pokoik 4-letniej córeczce.A może znacie inne ciekawe mebelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leon28 18.05.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Interesują mnie meble dla dzieci MEBLIK . Czy ktoś może posiada? Czy sprzedawane są tylko w zestawach? A może jakieś fotki? Chciałabym umeblować ciekawie pokoik 4-letniej córeczce. A może znacie inne ciekawe mebelki? meble mozna kupic w zestawie, ale mozna kupic i osobno wszystkie elementy. fotki masz na ich stronie http://www.meblik.pl. pokoik mozna z nich zrobic ciekawy - sami zastanawiamy sie nad umeblowaniem tymi meblami pokoi dla 2ki naszych dzieciakow, tylko ceny wydaja sie byc nieco za duze. np. stolik dla dziecka (cos w stylu ikea), to koszt 450 pln (ikea, o ile dobrze pamietam to kilkadziesiat pln). krzeselko do takiego stoliczka to 150 pln, stolik nocny mocowany przy lozku - wymiar 35x 35 x 35 to cena 250 pln itd. koszt umeblowania prostego pokoju - lozko, + biureczko + skrzynia + niewielki regal to ceny rzedu ok. 5-5,5k pln. co trzeba przyznac meble zrobione sa solidnie, przemyslanie i sympatycznie. poszukaj, wiele sklepow zaczyna tym handlowac, moze gdzies w twojej okolicy bedziesz mogla zobaczyc te meble na zywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 19.05.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 właśnie zamówilam łóżko dla 4 letniej córki.Łóżko ksiezniczka 90x200 z szufladą i materacem 1400 Na allegro sa zestawy za ponad 6k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda2005 19.05.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Do pokoju synka kupiliśmy zestaw Meblika - Formuła Blue. Są naprawdę ładne, solidne i warte swojej ceny. Sami skomponowalismy zestaw (dwa regaliki, szafa podwójna na ubrania, szersza komoda i skrzynia na zabawki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aanet 19.05.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Byłam w sklepie i ogladałam te mebelki-Bajeczne.Sprzedawczyni proponowała mi również tabliczkę z imieniem dziecka choć nie widziałam jej osobiście mówiła że jest cudna. O ile dobrze pamietam 150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts