Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pstryczki - elektryczki

carringtontomas

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

moj zestaw to simon

25/28

ramka metalizowana, nakładka matowa

A czy mogłabys wstawić fotke z twoim kontaktem? :D i powiedz dokładnie jakie kolory ramki uzyłaś?Bo nakładka jak się domyslam grafit mat

w poście KasiR jest fotka tego zestawu.

metalizowany grafit i matowy grafit

mogę zrobić zdjęcie jak to wygląda u mnie.

Sorry ,że z poślizgiem ale jak to mówią lepiej póżno itd.

carringtontomas -looknij tu http://www.allegro.pl/item416187235_berker_w_suppper_cenie_gniazdka_i_inn_.html

Ale chyba trza będzie osobiście :( (z Nakła do Gliwic nie jest znów tak daleko :lol: )

Pisałem ,że trochę drogo - nie jest to zaraz 100%

Akurat na simona mam "dojście" - na berkera nie - stąd decyzja :D

Co mnie do simona przekonuje - podświetlenia .

Ale o gustach dżentelmeni nie mówią :lol: :lol:

Pozdrawiam

Kontakt clasic miec w salonie niebede:((bo włącznik zaluzjowy jest taki ze aby opuscic lub podciagnac rolete musiałabym stac i trzymać zanim zakonczy swoją "operacje"a ze w jednym miejscu mam 5 włacznikow do rolet stanie i przyciskanie 5szt pokolei jest niedo przyjecia szukam nadal....niestety :-? całej seri kwadratowej w kolorze niebiałaym i nieecru.....z włacznikami do rolet ktore po jednym nacisnieciu otworza się lub zamkną same....namiary mile widziane

dlaczego nikt nie zwraca uwagi na rodzaj plastiku i jakosc mechanizmow ?

cena i kolor to wg mnie dopiero polowa kryteriow, i niekoniecznie najwazniejsza ....

Jacku - gdybyśmy sugerowali się wyłącznie ceną czy kolorem, to każdy z nas pojechałby do taniego marketu albo na targ i kupił cokolwiek byle tanio.

Ten temat podjąłem ze względu na fakt, iż biorę pod uwagę wszystkie aspekty zarówno użytkowe jak i wizualne - najprawdopodobniej również wybiorę Legranda jednak chciałem poznać opinie innych użytkowników ze względu na to, ż eni emożna znać się na wszystkim, a może jest na rynku kilku producentów, którzy pod względem technicznym nie odbiegają zbytnio od Legranda jednak sa konkurencyjni jeśli chodzi o koszty.

i jeszcze jedno - czy Berker albo Simon dają jakąś gwarancję na trwałośc koloru? nie chciałbym, by mi te plastiki zżółkły po roku :) nikt u mnie nie pali ale sam kurz załatwi sprawę.

W poprzednim mieszkaniu miałam Berkera przez 10 lat i absolutnie nic się z tym nie działo. Oczywiście są tam nadal, tylko że mieszkanie sprzedane :( Do nowego domu również kupię Berkera.

• 2 weeks później...