glowac 11.08.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 czas i za tym się porozglądać :0 Dzięki Wam za namiary - na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 12.08.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 moj zestaw to simon 25/28 ramka metalizowana, nakładka matowa A czy mogłabys wstawić fotke z twoim kontaktem? i powiedz dokładnie jakie kolory ramki uzyłaś?Bo nakładka jak się domyslam grafit mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 12.08.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 moj zestaw to simon 25/28 ramka metalizowana, nakładka matowa A czy mogłabys wstawić fotke z twoim kontaktem? i powiedz dokładnie jakie kolory ramki uzyłaś?Bo nakładka jak się domyslam grafit mat w poście KasiR jest fotka tego zestawu. metalizowany grafit i matowy grafit mogę zrobić zdjęcie jak to wygląda u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 12.08.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Sorry ,że z poślizgiem ale jak to mówią lepiej póżno itd. carringtontomas -looknij tu http://www.allegro.pl/item416187235_berker_w_suppper_cenie_gniazdka_i_inn_.html Ale chyba trza będzie osobiście (z Nakła do Gliwic nie jest znów tak daleko ) Pisałem ,że trochę drogo - nie jest to zaraz 100% Akurat na simona mam "dojście" - na berkera nie - stąd decyzja Co mnie do simona przekonuje - podświetlenia . Ale o gustach dżentelmeni nie mówią Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 13.08.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 ja mam osprzęt ospel efekt metalic-srebrny, moim zdaniem porządny efektowny i 3 razy tańszy od legranda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 15.08.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Kontakt clasic miec w salonie niebede:((bo włącznik zaluzjowy jest taki ze aby opuscic lub podciagnac rolete musiałabym stac i trzymać zanim zakonczy swoją "operacje"a ze w jednym miejscu mam 5 włacznikow do rolet stanie i przyciskanie 5szt pokolei jest niedo przyjecia szukam nadal....niestety całej seri kwadratowej w kolorze niebiałaym i nieecru.....z włacznikami do rolet ktore po jednym nacisnieciu otworza się lub zamkną same....namiary mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 16.08.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 dlaczego nikt nie zwraca uwagi na rodzaj plastiku i jakosc mechanizmow ?cena i kolor to wg mnie dopiero polowa kryteriow, i niekoniecznie najwazniejsza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.08.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja brałam pod uwagę, elektryk polecił Legranda i tak wybrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 16.08.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 dlaczego nikt nie zwraca uwagi na rodzaj plastiku i jakosc mechanizmow ? cena i kolor to wg mnie dopiero polowa kryteriow, i niekoniecznie najwazniejsza .... Jacku - gdybyśmy sugerowali się wyłącznie ceną czy kolorem, to każdy z nas pojechałby do taniego marketu albo na targ i kupił cokolwiek byle tanio. Ten temat podjąłem ze względu na fakt, iż biorę pod uwagę wszystkie aspekty zarówno użytkowe jak i wizualne - najprawdopodobniej również wybiorę Legranda jednak chciałem poznać opinie innych użytkowników ze względu na to, ż eni emożna znać się na wszystkim, a może jest na rynku kilku producentów, którzy pod względem technicznym nie odbiegają zbytnio od Legranda jednak sa konkurencyjni jeśli chodzi o koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.08.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Nie wszystkie linie z Legranda są drogie. Mamy taką tańszą, w beżowym kolorze, nazywa się Carivia, o ile dobrze pamiętam. Jedyny jej mankament jest taki, że nie ma podwójnych schodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 21.08.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 A ktoś ma Hager Polo seria Fiorena. Mnie bardzo urzekły te proste kształty:http://www.hagergroup.pl/index.php?scr=1024&id=923 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 21.08.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 My poza postanowieniem "trzeba pomyślec jakie wyłączniki kupimy do domu" nic nie zrobiłiśmy. Wiem tylko, że wybierzemy producenta, który robi poczwórne ramki - tak mamy pogrupowane niektóre gniazda i włączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.08.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 No właśnie Legrand ma (tania seria też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 21.08.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Ja też mam Berkera. Też ma w ramkach do 4-ch punktów.W Radomiu w hurtowni dostałam jeszcze na całość dodatkowo 10% zniżki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 23.08.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 kupujac Legranda cisnijcie nawet do 25% rabatu - taki upust jest mozliwy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 24.08.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 kupujac Legranda cisnijcie nawet do 25% rabatu - taki upust jest mozliwy .... dlaczego tylko 25%?? ja na legranda dostałem 42% rabatu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 24.08.2008 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 kupujac Legranda cisnijcie nawet do 25% rabatu - taki upust jest mozliwy .... dlaczego tylko 25%?? ja na legranda dostałem 42% rabatu.. ...bo sprzedawca miał o 17% wyższą marżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.08.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Nie można porównywać wysokości rabatu, bo jest to niemiarodajne ze względu na różne ceny wyjściowe. Najlepiej robić wycenę w kilku hurtowniach i dopiero suma za wybrane elementy daje informację gdzie jest najkorzystniejsza cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 24.08.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 i jeszcze jedno - czy Berker albo Simon dają jakąś gwarancję na trwałośc koloru? nie chciałbym, by mi te plastiki zżółkły po roku nikt u mnie nie pali ale sam kurz załatwi sprawę. W poprzednim mieszkaniu miałam Berkera przez 10 lat i absolutnie nic się z tym nie działo. Oczywiście są tam nadal, tylko że mieszkanie sprzedane Do nowego domu również kupię Berkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.09.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 U nas jednak nie będzie Fioreny tylko B kwadrat Berkera, bo Fiorena nie ma łączników schodowych podwójnych . Cena Fioreny i B-kwadrat zbliżona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts